Actualitate

Zodiacul defectelor. Care este cel mai mare defect al tău în funcție de zodie? Cine este victima viciilor?

Zodiacul defectelor. Care este cel mai mare defect al fiecărui nativ în funcție de zodia sa? Cine este leneșul zodiacului?

 

 


Zodiacul defectelor. Astrologii au analizat mai multe tipare ale zodiilor și pot spune că au descoperit care sunt principalele defecte ale nativilor. Unii sunt leneși, alții încăpățânați sau egoiști. Zodiile din horoscop se diferențiază între ele. Află ce defect te caracterizează în funcție de zodia ta.

 


Zodiacul defectelor. Berbecul este egoist

Nativii zodiei Berbec sunt caracterizați de egoism și adesea au tendința de a-și canaliza energia asupra propriei persoane. De asemenea, de multe ori persoanele din viața lor devin doar simple mijloace pentru îndeplinirea propriilor țeluri. Competitivi, berbecii își doresc mereu să ajungă pe primul loc. Astfel, ei pot ajunge să piardă atenția față de restul persoanelor din viața lor.

Zodiacul defectelor. Taurul este încăpățânat

Taurul este extrem de încăpățânat atunci când își pune ceva în gând. Astfel, persoanele dragi trebuie să cunoască acest aspect și să se retragă din disputele cu el. Totuși, loialitatea este un aspect important pentru taur, precum și angajamentul. Acest lucru îi determină să fie uneori inflexibili și ostili în acceptarea sugestilor venite din partea cuiva.


Zodiacul defectelor. Gemenii sunt duplicitari

Cei născuți sub zodia Gemenilor au tendința de a vorbi de rău pe cei din jurul lor. Deși pot părea persoane de încredere, ei sunt adesea personalități duale, care ascund o latură întunecată pe care nu obișnuiesc să o dezvăluie. Din această cauză, persoanele din jurul lor ar trebui să fie atente data viitoare când împărtășesc un secret cu Gemenii.

Zodiacul defectelor. Racul este amăgitor

Deși pare că a ajuns la o înțelegere, nativul din zodia Rac nu reușește să se lege suficient de sincer de aceasta. Nativul este acel gen de persoană care se atașează mai mult de obiectul împrumutat de la un prieten și ar putea să refuze să îl mai înapoieze.


Zodiacul defectelor. Leul este narcisist

Extrem de atent la modul în care se prezintă în fața lumii, Leul nu poate accepta ideea că cineva îl critică. Dacă totuși are în preajmă astfel de oameni, Leul îi va considera geloși sau invidioși pe succesul său. Pe de altă parte, nativul va afișa modestia, în care el chiar crede. Leul ar putea reacționa extrem de dur dacă va descoperi că cei din jur nu îl pun pe piedestalul la care speră.

Zodiacul defectelor. Fecioara este înșelătoare

Acest semn din zodiac reușește să găsească motive de fiecare dată când va refuza să respecte regulile. Fie că vorbim despre un simplu joc de societate între prieteni sau de aspecte precum înșelarea partenerului de viață, Fecioara va întoarce lucrurile în favoarea sa.


Zodiacul defectelor. Balanța este leneșă

De cele mai multe ori, nativul din zodia Balanței este acel gen de persoană care se apucă de muncă în preajma deadline-ului. Extrem de leneșe când vine vorba de diferite proiecte în care sunt implicate, Balanțele preferă să se implice pe ultima sută de metri sau să nu se implice deloc.

Zodiacul defectelor. Scorpionul este avid după sex

Atât femeia Scorpion, cât și bărbatul din această zodie sunt persoane dornice de trăiri intense. Acesta este și motivul pentru care reușesc să cucerească rapid și să ajungă în pat cu victimele lor. În ciuda aparențelor inocente, ambii sunt adevărați cuceritori.

Zodiacul defectelor. Săgetătorul este nestatornic

În căutarea perfecțiunii, Săgetătorul este nemulțumitul etern. Deși acești nativi pot părea fără cusur, ei nu ajuns niciodată să se mulțumească cu ceea ce au. Întotdeauna va apărea o nevoie de ceva mai bun.

Zodiacul defectelor. Capricornul este materialist

Nativul din zodia Capricorn este acel gen de persoană care își dorește să acceadă pe scara socială. Atent la situația materială, Capricornul se folosește de toate cunoștințele sale pentru a înainta.

Zodiacul defectelor. Vărsătorul este superficial

Vărsătorii au tendința de a-și manifesta sentimentele la nivel superficial. Deși nu evită să spună când iubesc, totuși, ei nu o fac la un nivel profund. Acest nativ este mai degrabă verbal, decât emoțional. Totuși, acest defect ar putea fi un aspect bun. De fiecare dată când lucrurile se înrăutățesc ei pot pleca fără probleme.

Zodiacul defectelor. Peștii au viciul drogurilor și al alcoolului

Înclinația spre visare îl face pe nativul din zodia Pești să tindă către explorarea altor realități. În căutarea înțelegerii profunde a lumii și pentru a-și îmbogăți imaginația, nativul din Pești ar putea ajunge să se lase pradă viciilor periculoase. Totuși, disciplina l-ar putea ține departe de lumea drogurilor sau alcoolului.

 

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter