Actualitate

Foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan, la Expo Transilvania

Au început lucrările de foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan.

 

 


Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a anunțat că, în perioada octombrie - decembrie 2020, se vor realiza lucrări de foraje geotehnice în cadrul proiectului de metrou și tren metropolitan.

 


Primăria Cluj-Napoca alături de Geostud și de toți detinătorii de rețele au stabilit amplasamentele pentru 42 de foraje din cadrul proiectului„Tren Metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida”- etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții”.

Clujenii, rugați să permită accesul echipelor tehnice pe teren

Conform procedurilor specifice, echipele tehnice se deplasează în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze.


„Cetățenii care dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a realizării forajelor geotehnice necesare elaborării proiectului – în conformitate cu prevederile Legii 255/2010”, a transmis viceprimarul.

CITEȘTE ȘI


Încep lucrările la metroul din Cluj!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter