Actualitate

Sindicatul Europol susține că polițiștii sunt obligați să amendeze la comandă:„Normele de amenzi au revenit!”

Norma de amenzi a revenit. Polițiștii dintr-un județ sunt sfătuiți să aplice cel puțin o amendă pe tură.

Norma de amenzi a revenit! Fiecare polițist, obligat să amendeze cel puțin un om Norma de amenzi a revenit! Fiecare polițist, obligat să amendeze cel puțin un om


 

Sindicatul Europol acuză că planul de amenzi a revenit în județul Tulcea! Conform unui mesaj transmis de conducerea IPJ, polițiștii tulceni sunt obligați să aplice minim o amendă pe zi.


Sindicaliștii susțin că, prin acest „plan de amenzi”, conducerea IPJ Tulcea vrea să acopere lipsa acțiunilor de prevenție în teren.

„Toate târgurile sunt interzise!!! Să verificați constant dacă se strâng oameni. Din dispoziția inspectorului șef!!! Dacă la vreun post de poliție nu se aplică cel puțin o amensă de fiecare polițist, șeful de post face raport automat și răspunde!”, este mesajul transmis de șefii IPJ Tulcea și publicat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol- VEZI AICI POSTAREA


În aprilie, polițistul Marian Godină publica, tot pe rețeaua de socializare, un mesaj care ar dovedi că unii șefi din Poliție impun un plan de amenzi.

Mesajul fusese trimis subalternilor de comisarul Cristian Tomi Dumitru, șeful Poliției Orașului Popești-Leordeni, scria atunci Godină.

Ultimele Stiri
abonare newsletter