Actualitate

Tânără ÎNJUNGHIATĂ în plină stradă de propriul iubit, în Mărăști

O tânără de 21 de ani a fost înjughiată de iubit pe strada Scorțarilor din cartierul Mărăști.

Tânără ÎNJUNGHIATĂ în plină stradă de propriul iubit, în Mărăști Tânără ÎNJUNGHIATĂ în plină stradă de propriul iubit, în Mărăști

 

 


UPDATE: Ulterior agresiunii, tânărul de 25 de ani i-ar fi sustras tinerei suma de 150 de lei și cheile locuinței. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

 


O tânără a fost înjunghiată de iubitul ei în urma unui conflict, pe strada Scorțarilor din cartierul Mărăști. Incidentul a avut loc miercuri, 11 noiembrie, în jurul orei 17.30.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un conflict spontan între concubini, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 21 de ani, ambii din Cluj-Napoca. Tânăra ar fi fost înțepată în repetate rânduri cu un obiect înțepător într-unul dintre membrele inferioare.


La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe acesta la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea încadrării juridice a faptei. Tânărul de 25 de ani se află în custodia polițiștilor.


CITEȘTE ȘI

Un copil de 16 ani a fost înjunghiat pe stradă. Agresorii care au fugit de la locul faptei sunt căutați de poliție. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter