Actualitate

Bărbatul care împarte mâncare pentru bătrânii din Cluj a rămas fără bicicletă. Aceasta să îi fie răsplata?

Bărbatul care face zeci de kilometri pentru a duce mâncare caldă seniorilor din Cluj, a rămas fără bicicletă, după ce a fost furată acum câteva zile. Voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez i-au sărit în ajutor.

barbatul-care-imparte-mancare-pentru-batranii-din-cluj-a-ramas-fara-bicicleta-aceasta-sa-ii-fie-rasplata barbatul-care-imparte-mancare-pentru-batranii-din-cluj-a-ramas-fara-bicicleta-aceasta-sa-ii-fie-rasplata

 

 


Serviciul de Ajutor Maltez din Cluj-Napoca împarte mese calde pentru oamenii bătrâni care nu au o situație financiară prea bună.

 


Ca ajutor îl au pe Cornel, un bărbat de 67 de ani care face zeci de kilometri în fiecare lună pentru a duce mâncarea caldă la seniorii clujeni. Însă, fapta bună a lui Cornel nu a contat pentru cei care i-au furat bicicleta în urmă cu câteva zile.

Poliția cere detalii de la presă, „maltezii” sar în ajutor!

Monitorul de Cluj a solicitat mai multe informații de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj cu privire la cele întâmplate, pentru a vedea dacă polițiștii au intervenit în acest caz. Surpriză însă! IPJ Cluj ne-au cerut nouă detalii despre furt! Motivul este că informațiile pe care le-am oferit „nu au fost destule” pentru a identifica în baza lor de date cazul.


Între timp, Poliția municipiului Cluj-Napoca se laudă cu activitatea obișnuită de zi cu zi, spre exemplu controlarea transportului în comun pentru a verifica dacă se respectă măsurile de siguranță în contextul epidemiei de COVID-19.

În schimb, voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez din România i-au achiziționat lui Cornel o bicicletă nouă, pentru ca bărbatul de 67 de ani să poată distribui în continuare o masă caldă celor care au atât de mare nevoie de ea.


Voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez din România i-au achiziționat o bicicletă nouă, pentru ca bărbatul de 67 de ani să poată în continuare să distribuie mâncare celor care au nevoie.

Peste 24.000 de mese calde pentru seniorii Clujului

„Cornel e unul dintre oamenii speciali care ne ajută, zi de zi, să distribuim o masă caldă către bătrânii singuri din Cluj. Zeci de kilometri în fiecare lună, totul doar din dragoste de a ajuta. Doar că asta n-a prea contat pentru cei care, în urmă cu câteva zile, au decis să-i fure bicicleta ce îl ajuta să ajungă la casele beneficiarilor noștri. Ne-am mobilizat și cu ajutorul colegilor din Secretariatul General și Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare, am reușit să-i facem cadou o bicicletă nouă. E un gest mic față de efortul pe care, la 67 de ani, Cornel îl face în fiecare zi. Acesta este doar un moment în care putem să îi mulțumim, încă odată, pentru generozitate lui”, au transmis reprezentanții Serviciului de Ajutor Maltez în România pe pagina de Facebook.


Anul acesta, cu ajutorul concursului organizat de cei de la Walking Month, Serviciul de Ajutor Maltez a reușit să stângă bani pentru 24.000 de mese calde pentru seniorii din Cluj. S-a strâns suma de 370.000 de lei, cu ajutorul donațiilor făcute de cei care au participat la competiție.

Sursă foto: Serviciul de Ajutor Maltez din România Facebook

CITEȘTE ȘI:

Un adevărat SUCCES la Walking Month! S-au strâns peste 370.000 de lei pentru bătrânii singuri din Cluj

 

 

abonare newsletter