Actualitate

Poză cu teroristul din Viena. Bărbatul a jurat credință pentru ISIS

Bărbatul care a omorât mai multe persoane în centrul Vienei, a postat pe contul personal de Instagram clipuri video în care depunea un jurământ de credință față de ISIS.

poza-cu-teroristul-din-viena-barbatul-a-jurat-credinta-pentru-isis poza-cu-teroristul-din-viena-barbatul-a-jurat-credinta-pentru-isis

 

 


Bărbatul care a omorât mai mulți oameni în Viena a postat în trecut pe contul său de Instagram, imagini în care depunea un jurământ de credință față de ISIS, potrivit Bild, publicație germană.

De asemenea, chiar în ziua atacului bărbatul a trimis clipuri video cu atacul de la redacția Charlie Hebdo, către doi prieteni de pe Instagram.


În trecut, atacatorul a mai postat fotografii în care apare cu mai multe arme automate, exact modelul folosit în atacul terorist comis luni seară în centrul Vienei.

Luni seară, Viena a avut parte de o noapte de coșmar, după ce a avut loc un atac terorist în șase locuri. Au fost ucise cel puțin trei persoane, iar alte 15 au fost rănite grav. Poliția a reușit să doboare unul dintre atacatori.


Potrivit Guvernului austriac, acest atacator ucis este un simpatizant SI.

„Este o persoană radicalizată care se simţea apropiată de SI”, a declarat într-o conferinţă de presă ministrul austriac de nterne Karl Nehammer.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Atac terorist la Viena. Mai multe persoane împușcate în stradă. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter