Actualitate

HOROSCOP 28 octombrie 2020. Peștii simt nevoia unei pauze. O situație dificilă îi va ajuta pe Săgetători să înțeleagă ce înseamnă prietenia adevărată

Horoscop 28 octombrie 2020. Fecioarele își schimbă stilul de viață și se dedică 100% acestuia. Gemenii trebuie să evite sub orice formă conflictele, mai ales pe plan amoros.

HOROSCOP 28 octombrie 2020. Peștii simt nevoia unei pauze. O situație dificilă îi va ajuta pe Săgetători să înțeleagă ce înseamnă prietenia adevărată. HOROSCOP 28 octombrie 2020. Peștii simt nevoia unei pauze. O situație dificilă îi va ajuta pe Săgetători să înțeleagă ce înseamnă prietenia adevărată.

 

 


Horoscop 28 octombrie 2020. Se anunță vești bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere emoțional.  Racii au planuri mărețe, iar Taurii pot experimenta senzații noi. Ce se întâmplă cu nativii din zodia Leu?

 


Horoscop 28 octombrie 2020. Berbec

Te pregătești pentru un eveniment important în familie. Poți merge la cumpărături dacă vrei să cumperi un cadou frumos pentru cineva drag. Dacă sărbătorești ziua de naștere a unei rude ar fi indicat să nu mergi cu mâna goală. Sfătuiește-te cu ceilalți membri ai familiei pentru a pregăti o surpriză cu adevărat frumoasă.

Horoscop 28 octombrie 2020. Taur

Poți experimenta azi senzații noi. Ai putea începe un nou hobby, mai ales dacă ai o pasiune mai veche, dată uitării. Convinge un prieten să ți se alăture dacă nu vrei să fii singur. Ar putea fi o modalitate grozavă pentru a-ți reîncărca bateriile cu energie și pentru a te relaxa în compania cuiva drag.


Horoscop 28 octombrie 2020. Gemeni

Ar fi bine să eviți conflictele azi, mai ales din punct de vedere emoțional. Stai departe de situațiile tensionate, fii calm, răbdător și acordă timp persoanei iubire. Amintește-ți că nu doar tu treci prin perioade stresante. S-ar putea ca partenerul tău să fie extenuat din cauza serviciului, motiv pentru care nu îți poate oferi toată atenția de care ai nevoie.

Horoscop 28 octombrie 2020. Rac

Ai planuri mărețe privind reamenajarea locuinței. Poate fi însă o perioadă nu foarte bună din punct de vedere financiar, motiv pentru care trebuie să fii cumpătat când vine vorba de noi achiziții. Cel mai bine ar fi să mergi la cumpărături alături de un prieten sau o rudă pentru a te sfătui temeinic. În caz contrar, riști să faci alegeri de care nu te vei bucura foarte mult.


Horoscop 28 octombrie 2020. Leu

Când ai încredere în tine, atitudinea arogantă a altor persoane nu te afectează. Crede în tine și vei fi bine. Sigur, ar putea exista anumite persoane în anturajul tău care vor încerca să îți pună piedici și să te facă să te îndoiești de ceea ce poți. Nu te lăsa afectat când îi vei auzi cum se tot laudă cu realizările lor. Doar zâmbește și bucură-te că prezența ta îi face să se simtă atât de nesiguri.

Horoscop 28 octombrie 2020. Fecioară

Te ambiționezi să duci un stil de viață mai sănătors și acorzi mare parte din timpul tău în acest scop. Aduci schimbări inclusiv în viața profesională și va trebui să ai grijă ca ele să se petreacă treptat. În schimb, dacă îți dorești ca și pe plan romantic lucrurile să evolueze, atunci acum e momentul să acționezi. Curaj și lasă-te purtat de valul schimbării.


Horoscop 28 octombrie 2020. Balanță

Astăzi nu ieși din zona de confort pentru nimic în lume. Ai ajuns într-un punct sensibil și trebuie să ai mai multă grijă de tine însuți. Fii atent la cineva care încearcă să profite de tine. Vrea mai mult timp sau bani decât merită, așa că nu te simți vinovat dacă îl vei refuza. Ai fost mult prea generos pentru prea mult timp. Acum este timpul să tăiați frânghia și să îl lași să se descurce singur. Îi vei face o favoare.

Horoscop 28 octombrie 2020. Scorpion

Nu-ți ajusta ambițiile astfel încât să se potrivească cu ambițiile altora. Asigură-te întotdeauna că te concentrezi asupra îndeplinirii obiectivelor tale, nu ale altcuiva. Unele personalități puternice ar putea să-ți ceară să lași baltă ceea ce te preocupă și să te implici în proiectele sale. Dacă nu îți dorești asta, nu o face.

Horoscop 28 octombrie 2020. Săgetător

Miercuri, vei înțelege ce înseamnă prietenia adevărată. Este posibil să fii pus în fața unei situații nu tocmai confortabile, moment în care o persoană nu tocmai apropiată ție se va oferi să te ajute necondiționat. În același timp, prieteni apropiați te vor lăsa baltă. O întâmplare din care vei avea foarte mult de învățat. Gândește-te bine dacă acești așa-ziși prieteni mai merită să facă parte din viaţa ta.

Horoscop 28 octombrie 2020. Capricorn

Începi să te delectezi cu un nou hobby. Ai grijă, însă, la cheltuieli, pentru că acestă pasiune consumă foarte multe resurse. Ca soluție de compromis, ai putea convinge şi un prieten sau o persoană specială să ți se alăture. Astfel, toate cheltuielile se vor împărți la doi. În plus, vei avea plăcuta surpriză să descoperi că în doi acest hobby va fi mult mai plăcut.

Horoscop 28 octombrie 2020. Vărsător

Datorită misterului tău, se anunță o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Îți vei deschide complet sufletul faţă de o persoană specială, datorită căreia temperamentul şi atitudinea ta se vor îmbunătăţi considerabil. Seara, o veste de la un prieten vechi te va pune pe gânduri. Să nu te panichezi, să iei lucrurile așa cum sunt și să încerci să le rezolvi cu calm și înțelepciune.

Horoscop 28 octombrie 2020. Pești

Simți nevoia unei pauze, dar și a unei schimbări majore în viața ta. Discută sincer cu șeful tău și spune-i că ai nevoie de câteva zile de odihnă. Ai putea să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme, plecând într-o vacanță spontană. Poți să iei cu tine și câțiva prieteni sau persoana iubită. Chiar și câteva ore departe de aglomerația orașului sau agitația de la serviciu vor fi excelente. În plus, ai ocazia să te reorganizezi și să încerci să îți stabilești noi planuri pentru viitor.

CITEȘTE ȘI:

Ce zodii o să-și găsească dragostea în luna noiembrie? Se anunță povești de iubire intense

 

 

 

 

abonare newsletter