Actualitate

Trei fete au fost găsite inconștiente într-o locuință. Una dintre ele a DECEDAT

Trei fete minore au fost găsite inconștiente în casa în care locuiau. Una dintre ele a decedat, iar celelalte două au fost transportate la spital. Ce s-a întâmplat?

Trei fete au fost găsite inconștiente într-o locuință. Una dintre ele a decedat Trei fete au fost găsite inconștiente într-o locuință. Una dintre ele a decedat

 

 


Trei fete minore au fost găsite inconțtiente în casă. Din păcate, cea mare, în vârstă de 16 ani, era deja decedată la sosirea echipajelor medicale, iar celelalte două, de 8, respectiv 12 ani, au fost transportate la spital odată ce ți-au recăpătat cunoștința, în urma manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical.

 


Fetele sunt în stare gravă

Încidentul a avut loc în comuna Baia, județul Suceava. Se pare că părinții erau plecați în străinătate, motiv pentru care fata de 16 ani, declarată decedată, le avea în grijă pe nepoatele sale mai mici.

Bunica a fost cea care le-a găsit inconștiente în casă, duminică după-amiază, și i-a alertat pe vecini. Aceasta locuiește la câteva case distanță și venise să vadă ce fac fetele.


La fața locului au ajuns cadre de la SMURD, ambulanță, dar și un echipaj de poliție pentru demararea cercetărilor.

Cele două fete au fost resuscitate și transportate de urgență la spital. Erau în stare de semi-inconștiență în momentul în care specialiștii au ajuns la fața locului, relatează fanatik.ro


Cum s-a produs incidentul?

Din primele informații, se pare că cele trei minore s-au intoxicat de la o sobă în care au pus lemne umede. Aceasta era amplasată în holul casei. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incendiul.

Luni dimineață, fetele erau intubate și ventilate mecanic. Potrivit specialiștilor, sunt în continuare în stare gravă, dar au parametri stabili. Totuși, există riscul să rămână cu leziuni neurologice severe în urma intoxicației cu fum.


CITEȘTE ȘI:

Povestea cutremurătoare a unei mame care și-a văzut fetița de 2 ani suferind de COVID19. „A treia zi, au înțepat-o de 15 ori în 3 etape. Nu mai suportam sângele, vata cu spirt și ace peste tot în pat”

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter