Actualitate

Zodii care nu se potrivesc deloc. Acești nativi nu ar trebui să fie niciodată împreună!

Zodii care nu se potrivesc deloc. Acești nativi nu ar trebui să fie niciodată împreună! Care sunt cuplurile sortite eșecului? Tu te afli în listă?

Zodii care nu se potrivesc deloc. Acești nativi nu ar trebui să fie niciodată împreună!

 

 


Zodii care nu se potrivesc deloc. Astrele au multe de spus n ceea ce privește personalitatea nativilor și dacă acestea pot prezice care sunt cuplurile de succes ale zodiacului, la fel de bine pot știi și care sunt cuplurile ce nu au nicio șansă împreună și ar trebui să păstreze distanța, astfel încât să nu distrugă tot din jurul lor.

Zodii care nu se potrivesc deloc. Aceștia sunt nativii care nu vor fi niciodată fericiți împreună.


Zodii care nu se potrivesc deloc. Femeia Taur și bărbatul Leu

E ca și când s-ar întâlni un vulcan și o furtună. Femeia Taur este foarte impulsivă și încăpățânată. Ea face ce vrea ea, când vrea ea și nu suportă să dea nimănui explicații. E un spirit liber, pe care nici măcar bărbatul Leu nu-l poate domina.

Bărbații din zodia Leu sunt la fel de impulsivi. Le place să fie în centrul atenției și sunt foarte orgolioși. Nu vor ceda atât de ușor, într-o ceartă, chiar dacă este vina lor. E clar că cei doi nu se potrivesc.


Zodii care nu se potrivesc deloc. Femeia Balanță și bărbatul Vărsător

Biata Balanță! Oricât ar încerca, prin diplomația, finețea și răbdarea ei, tot nu va reuși să-l dea pe Vărsător pe brazdă. Bărbații Vărsători sunt reci, calculați și orgolioși. Nu recunosc atunci când nu au dreptate și sunt capabili să te lase.

Chiar dacă sunt ambele zodii de aer, cei doi nu sunt compatibili. Relația lor este de tipul „nu ai cu cine să te cerți.” Femeia Balanță aplanează conflictele, ea dorește armonie și pune preț pe comunicare și iubire, în timp cebărbatul Vărsător fuge de responsabilități. Nativul Vărsător este comod, vrea ca totul să fie făcut pe placul său. Balanța nu are orgoliu și cedează de fiecare dată, de dragul partenerului de viață.


Vărsătorul știe cum să o facă pe Balanță să îl iubească. profită de bunele ei sentimente și, astfel, o poate manipula după bunul lui plac. Relația dintre cei doi este toxică și nu are viitor, pe termen lung.

Zodii care nu se potrivesc deloc. Femeia Berbec și bărbatul Taur

Nu cred că e nevoie de prea multe explicații aici. Atât femeia Berbec cât și bărbatul Taur sunt firi foarte căpoase. Au caractere la fel de puternice, iar atunci când se întâlnesc, ies scântei


Dintre cei doi, Berbecul câștigă. De fiecare dată. femeia îl va domina pe bărbatul Taur, după multe runde de discuții, certuri, despărțiri și insulte. Dar genul ăsta de relație nu va rezista prea mult. O zodie de pământ nu se potrivește cu o zodie de foc.

Zodii care nu se potrivesc deloc. Femeia Rac și bărbatul Gemeni

Femeia Rac nu se ceartă cu tine, ci te ignoră câteva zile. Ea nu stă la discuții, ceea ce îl deranjează pe bărbatul Gemeni. El, extrovertit. Ea, introvertită. Lui îi place să fie în centrul atenției. ea este o fire calculată.

Bărbatul Gemeni este o fire veselă, sociabilă și care se adaptează ușor oricărei situații. Însă, când se enervează o ține pe a lui și nu are răbdare. Spre nefericirea femeii Rac, care adoră să fie răsfățată și înțeleasă de partenerul ei. Relația lor este sortită eșecului.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter