Actualitate

Câmpia Turzii și Feleacu trec pe SCENARIUL ROȘU. Au depășit rata de 3 infectări la mia de locuitori!

Câmpia Turzii și comuna Feleacu vor trece la scenariul roșu, după depășirea pragului de 3 infectări cu coronavirus la mia de locuitori, în ultimele 14 zile.

Câmpia Turzii și Feleacu trec pe SCENARIUL ROȘU. Au depășit rata de 3 infectăi la mia de locuitori Câmpia Turzii și Feleacu trec pe SCENARIUL ROȘU. Au depășit rata de 3 infectăi la mia de locuitori

 

 


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj urmează să ia noi măsuri pentru limitarea și prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2 în municipiul Câmpia Turzii și în comuna Feleacu, după ce cele două unități administrativ-teritoriale au depășit rata de incidență a depășit 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, în ultimele 14 zile.

 


Astfel, purtarea măștii va deveni obligatorie, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise. Totodată, organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă.

Măsurile intră în vigoare începând cu data de 24.10.2020, ora 00.00, pe o perioadă de 14 zile.


Rata de infectare a ajuns la 3.15 cazuri de coronavirus la mia de locuitori în Câmpia Tuzii și la 3.69 cazuri la mia de locuitori în Feleacu.

Se închid restaurantele, barurile, sălile de jocuri de noroc

Activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă, iar activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, este permisă doar pentru persoanele cazate în aceste unități.


De asemenea, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci sau sălile de jocuri de noroc.

Școlile trec la învățământul online

Hotărârea CJSU va impune și trecerea la scenariul 3 de funcționare pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza celor două UAT-uri.


Decizia ar urma să intre în vigoare începând de sâmbătă, 24 octombrie.

CITEȘTE ȘI

Masca OBLIGATORIE și în exterior, în alte trei localități din Cluj. Au depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter