Actualitate

Un deținut s-a automutilat și a înghițit un acumulator. Ce au descoperit medicii

Un deținut dintr-un penitenciar din România s-a mutilat din motive personale. El a fost transportat la o unitate medicală unde s-a descoperit și faptul că este infectat cu COVID-19.

un-detinut-s-a-automutiliat-si-a-inghitit-un-acumulator-ce-au-descoperit-medicii un-detinut-s-a-automutiliat-si-a-inghitit-un-acumulator-ce-au-descoperit-medicii

 

 


Un deținut și-a provocat mai multe plăgi tăiate la nivelul obrazului și a înghițit un accumulator pentru telecomandă, din motive personale.

 


Totul s-a întâmplat într-un Penitenciar din Galați, iar persoana în cauză a fost transportată la un centru medical public, unde s-a intervenit chirurgical, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Simona Cozma. Cu această ocazie, deținutul și-a făcut testul de COVID-19, acesta ieșind pozitiv.

Prin urmare, pentru asigurarea tratamentului postoperator şi a celui specific COVID-19, persoana privată de libertate a fost transferată la Penitenciarul Spital Bucureşti - Rahova. Tratamentul este asigurat în cadrul secţiei ATI, destinată gestionării problematicilor indicate. În prezent starea sa de sănătate este stabilă.


La Penitenciarul Galaţi se efectuează ancheta epidemiologică, nefiind înregistrată simptomatologie specifică COVID-19 în rândul efectivului custodiat. Se menţine conduita preventivă prin intensificarea triajului epidemiologic şi a monitorizării medicale.

CITEȘTE ȘI:


Cluj-Napoca a depășit rata de infectare de 3 cazuri la mie! Suntem la un pas de CARANTINĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter