Actualitate

O femeie a omorât un urs după ce a încercat să ajungă la păsările din curte

Un urs a fost omorât de o localnică, după ce ar fi încercat să ajungă la păsările din curte. Autoritățile au deschis o anchetă.

un-urs-a-fost-omorat-de-o-femeie-dupa-ce-a-incercat-sa-ajunga-la-pasarile-din-curte un-urs-a-fost-omorat-de-o-femeie-dupa-ce-a-incercat-sa-ajunga-la-pasarile-din-curte

 

 


 

Un urs de talie mică a murit după ce a fost lovit cu un par de o localnică. Ursul a intrat în gospodăria femeii și a încercat să prindă niște păsări din curte. Femeia a lovit ursul cu un par până l-a omorât.


 

Grozăvia s-a întâmplat aseară într-un sta din Mureș, după ce un urs de mici dimensiuni a intrat într-o gospodărie și a fost lovit cu sălbăticie de o localnică. Autoritățile, alertate de localnici, l-au sedat pentru a se asigura că animalul este fără răsuflare și nu ar putea deveni violent.


Ursul era slăbit și avea în jurul gâtului răni mai vechi. Anchetatorii au început cercetările în acest caz. Propietara gospodăriei susține că a încercat să îl alunge pe animal din curtea sa, după ce ursul a dat năvală la găini.

În scurt timp, la faţa locului au sosit poliţişti, jandarmi şi comisari ai Gărzii de Mediu. După ce l-au tranchilizat, oamenii au văzut că animalul avea și alte răni.


Din păcate, ursul nu a mai putut fi salvat. Autorităţile au deschis o anchetă, iar necropsia va stabilii cauza decesului. Nu este exclus ca localnicii să-i fi provocat rănile fatale.

CITEȘTE ȘI:


Reprezentanții parcului „Moara de Vânt” neagă acuzațiile cu privire la starea cerbului:„E nou și preferă să stea mai retras”

abonare newsletter