Actualitate

Razie de amploare! Polițiștii au făcut controale pe terase, în baruri și în supermarketuri. FOTO

Polițiștii au acționat duminică în zonele unde se pot crea aglomerări, pentru a observa dacă se respectă măsurile de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19.

 

 


 

Polițiștii clujeni au acționa în vederea verificării modului în care se respectă unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.


 

Acţiunea s-a desfăşurat în 3 etape, fiind verificate zone unde se pot crea aglomerări de persoane, respectiv pieţe, supermarketuri, parcuri, baze sportive, centre comerciale, terase, mijloace de transport în comun, săli de jocuri, zone de agrement. 


Prima parte a acţiuni, a urmărit respectarea măsurilor de siguranță în zona unităților alimentare, bisericilor, mijloacelor de transport în comun, piețe, zone de agrement, baze sportive  din Cluj-Napoca, fiind legitimate 37 de persoane şi verificate 9 autovehicule. 

În urma neregulilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 9 sancţiuni contravenţionale.


De asemenea, au fost verificaţi operatorii economici, punându-se accent pe zona centrală a municipiului, și au fost legitimate peste 40 de persoane, fiind totodată verificaţi aproximativ 20 de agenţi economici. 

Poliţiştii au verificat restaurante, terase, săli de evenimente şi săli de jocuri de noroc, ocazie cu care au fost legitimate aproximativ 50 de persoane şi controlaţi 9 operatori economici. 


Totodată, pe parcursul întregii activități preventive, au fost verificate mijloacele de transport în comun, în vederea respectării normelor de prevenirea răspândiri virusului COVID-19, de către călători. 

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au acţionat în sistem integrat, împreună cu jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi ,,Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, polițiști locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, precum și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. O femeie a fugit din IZOLARE. A fost prinsă de poliţişti şi AMENDATĂ. Vezi VIDEO INCREDIBIL

 

Infractorii care au evadat din arestul IPJ Maramureș au fost prinși. Unde au fost găsiți? FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter