monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Infractorii care au evadat din arestul IPJ Maramureș au fost prinși. Unde au fost găsiți? FOTO

Doi tineri deținuți au evadat în seara de miercuri spre joi. Poliția din Cluj desfășoară activități pentru depistarea celor doi.

Filtre la Cluj. Polițiști caută doi infractori care au evadat din arestul IPJ Maramureș

 

 


UPDATE: Fugarii au fost găsiți

 


Cei doi tineri din Ucraina, care au evadat miercuri noapte din arestul IPJ Maramureş, au fost prinși de polițiști în localitatea Desești. Tinerii din Ucraina au evadat din arestul preventiv al Poliției Maramureș.

Pe lângă acuzațiile de trafic de migranți, tinerii sunt cercetați acum sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare.


Polițiștii au instituit filtre în tot județul, dar și în Cluj, ca să-i prindă pe cei doi ucraineni, reținuți pentru trafic de migranți. După mai multe ore de căutări, cei doi bărbați au fost depistați pe raza comunei Desești, din județ.

______________________________________________________________


Doi tineri, de origine ucraineană în vârstă de 21 de ani, sunt căutați de polițiști după ce au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș. Ei erau reținuți pentru trafic de migranți.

În tot județul Maramureș, au fost instituite filtre, pentru prinderea celor doi ucraineni care au evadat.


De asemenea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj sunt în cooperare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş și desfășoară activități pentru prinderea celor doi evadați.

Unul dintre tineri are 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și era încălțat cu șlapi.

Cel de-al doilea tânăr are 1,70 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Dacă i-ați văzut apelați la 112.

CITEȘTE ȘI:

Adolescentă transportată de urgență la spital după ce a fost atacată de un câine pe stradă

 

Un adevărat EROU. Un tânăr a salvat doi polițiști și un jandarm dintr-o mașină care a fost cuprinsă de flăcări