Actualitate

O femeie de 75 de ani a CĂZUT într-o fântână de 15 metri adâncime

O femeie, în vârstă de 75 de ani, a căzut într-o fântână de 15 metri adâncime, duminică dimineața. Aceasta a stat agățată de o frânghie până la sosirea ajutoarelor.

O femeie de 75 de ani a CĂZUT într-o fântână de 15 metri adâncime O femeie de 75 de ani a CĂZUT într-o fântână de 15 metri adâncime

 

 


 

Femeia a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri, dintre care 4 metri reprezentau adâncimea apei. Aceasta a stat agățată de o frânghie până la sosirea echipajelor de salvare.


 

Victima era conștientă

Întâmplarea a avut loc duminică dimineața, în localitatea Ibănești, județul Vaslui. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu, femeia se afla în stare de hipotermie și a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță:


„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea unei persoane de sex feminin, în vârstă de 75 de ani, căzută într-o fântână din localitatea ibănești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, persoana căzută în fântână era conștientă și cooperantă. Victima era agățată de o frânghie. După aproximativ 20 minute, femeia a fost scoasă la suprafață, hipotermică, dar în stare de conștiență. Persoana scoasă din fântână a fost predată pentru evaluare echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui.

CITEȘTE ȘI:


Accident GRAV la Cluj. Un șofer a lovit un motociclist
 

 

Incendiu puternic în Gilău! Un camion a luat foc în mers

 


 

 

abonare newsletter