Actualitate

Localitățile din Cluj în care au votat deja toți alegătorii. Secțiile în care bate vântul

În mai multe localități din județ, 100% dintre alegători și-au exercitat deja dreptul la vot.

Localitățile din Cluj în care au votat deja toți alegătorii. Secțiile în care bate vântul Localitățile din Cluj în care au votat deja toți alegătorii. Secțiile în care bate vântul

 

 


Localitățile din Cluj cu cei mai harnici votanți sunt satele Morău, Cătălina și Șigău. La Școala Generală din Șigău s-au prezentat 21 de alegători, 8 pe listele permanente și alți 13 pe listele suplimentare, reprezentând 123,5%. 

 


La Morău, până la ora publicării acestei știri, votaseră toți cei 30 de locuitori de pe listele permanente și alți 16 votanți pe listele suplimentare. Astfel, prezența la urne a depășit 104,5% la Căminul Cultural din Morău.

La Căminul Cultural din satul Cătălina, 51 de alegători au votat până la această oră, reprezentând 100% din cetățenii cu drept de vot.


Secțiile la care clujenii nu se prea înghesuie

La polul opus se află una dintre secțiile amenajate în cadrul Colegiului Economic „Iulian Pop”, unde din 690 de alegători, doar 22 s-au prezentat la urne, adică puțin peste 3%. Totodată, la Liceul Tehnologic nr.1 (fostul grup școlar Tehnofrig), din 1.917 votanți pe listele permanente, au mers la vot doar 250, adică 13,03%.

De asemenea, la o secție amenajată în cadrul școlii Generale Avram iancu Dej, din 1.378 de alegători de listele permanente, doar 174 și-au exercitat dreptul la vot, adică doar 12,62%.


CITEȘTE ȘI

INCIDENTE la secțiile de vot din Cluj-Napoca. Au fost deschise două dosare penale

 

abonare newsletter