Actualitate

INCIDENTE la secțiile de vot din Cluj-Napoca. Au fost deschise două dosare penale

Două incidente au fost semnalate deja la secțiile de vot din municipiul Cluj-Napoca.

INCIDENTE la secțiile de vot din Cluj-Napoca. Au fost deschise două dosare penale INCIDENTE la secțiile de vot din Cluj-Napoca. Au fost deschise două dosare penale

 

 


Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele unui membru din secția de votare nr. 126 din Cluj-Napoca după ce acesta ar fi votat din greșeală în secție, deși avea domiciliul în Mărișel.

 


Potrivit reprezentanților BEJ Cluj, președintele secției a fost înlocuit, iar celui care a votat la Cluj-Napoca cu buletin de Mărișel, polițiștii i-au deschis dosar penal. Conform legii, votul la alegerile locale 2020 poate fi exprimat numai la secția unde alegătorul este înscris în lista electorală permanentă ori la cea unde este arondată adresa la care îşi are domiciliul sau unde alegătorul locuiește cu viză de reşedinţă sau flotant.

Un alt incident s-a înregistrat la secția numărul 20 din Cluj-Napoca, unde procesul de vot a fost întrerupt timp de o oră, după ce poliţiştii au venit la faţa locului, chemaţi pentru un caz de fraudă. Un bărbat din Cluj s-a ales cu doar penal după ce a introdus în urnă două buletine de vot cu aceeaşi autoritate, relatează Adevărul.


CITEȘTE ȘI

Un cuplu de tineri a venit din Paris pentru a vota la alegerile locale

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter