Actualitate

HOROSCOP 25 septembrie 2020. Probleme în familia Peștilor. Scorpionii au parte de armonie

Horoscop 25 septembrie 2020. Succes pe plan profesional, Capricornilor li s-ar putea îndeplini un vis.

HOROSCOP 25 septembrie 2020. Probleme în familia Peștilor. Scorpionii au parte de armonie HOROSCOP 25 septembrie 2020. Probleme în familia Peștilor. Scorpionii au parte de armonie

 

 


Horoscop 25 septembrie 2020. Acest weekend este despre familie. Nativii se bucură de compania celor dragi sau încearcă să rezolve problemele dintre membrii acestuia.

 


Berbec

Azi este o zi pentru purificare, deci nu fi agresiv, nu înjura și nu te enerva. Nu te lăsa provocat de atitudinea unui coleg de muncă și păstrează-ți calmul până la sfârșitul programului. Cel mai important e să nu refuzi cererile altora. Fii amabil și politicos. Încearcă să petreci ziua cu familia și prietenii. Destinde-te cu un pahar de vin.


Horoscop 25 septembrie 2020. Taur

Va fi o zi foarte instabilă pentru tine și ca urmare toate treburile tale vor avea de suferit. Sănătatea, cât și relațiile personale sunt imprevizibile. Ești impunător, dar nu toată lumea din jur apreciază devotamentul tău. Încetează să mai fi izolat în tine și discută mai mult cu prietenii sau familia. Comunicarea te va ajuta să treci peste cele mai grele momente.

Gemeni


Ziua de azi îți va readuce puterea și sănătatea, iar starea ta de spirit este grozavă. Ești vesel și calm, o atitudine potrivită pentru o zi de distracție. Cu toate că ai o listă întreagă de lucruri care trebuie rezolvate, concentrează-te pe cele mai urgente și nu-ți încărca programul inutil. Mergi în parc sau undeva în natură cu prietenii, deoarece nu ai motive de îngrijorare astăzi.

Horoscop 25 septembrie 2020. Rac

Fii mai atent la persoanele din jurul tău, deoarece cu unii ar fi cazul să reconsideri relația. Nu e o treabă pe care trebuie să o faci neapărat azi, însă ar trebui să începi să te gândești la acest lucru. Nu lega noi prietenii, până nu faci ordine printre cele vechi. Ai ambiții mari din punct de vedere profesional și este momentul oportun să le arăți șefilor ce știi să faci. Poate vei avansa sau vei primi o mărire de salariu.


Leu

Ia cu încredere proiecte provocatoare, deoarece s-ar putea să-ți aducă unele venituri mai consistente. Nu îți fie teamă să fii în centrul atenției, discută cu oamenii, deoarece este un moment potrivit pentru acest lucru. Oboseala îți spune cuvântul, dovadă fiind irascibilitatea pe care o resimți. Evită să-ți verși nervii și frustrarea pe oamenii care îți ies în cale, pentru că nu au nici un fel de vină.

Horoscop 25 septembrie 2020. Fecioară

Mergi la sigur și evită riscurile. Încearcă să înveți din greșelile celor din jur, ca să nu fie nevoie să experimentezi pe propria piele. Concentrează-te pe ce contează cu adevărat. Ai o dispoziție pesimistă ce amenință să se transforme în depresie. Distrage-ți atenția rezolvând probleme materiale sau făcând ordine în lucrurile de acasă. Nu încerca să demonstrezi nimic nimănui.

Balanță

Unele evenimente neprevăzute s-ar putea să-ți strice planurile. Nu trebuie să te superi prea tare, oricum nu erai pregătit pentru ele. Încearcă să uiți de acele planuri și concentrează-te pe activități relaxante în aer liber. Cariera ta depinde doar de tine. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât cariera ta va crește mai repede. Cu toate că nu este ușor, nu există o altă cale, decât prin muncă.

Horoscop 25 septembrie 2020. Scorpion

În această perioadă, familia este pe primul loc pentru tine. Liniștea sufletească și ordinea în casă te vor ajuta mult. Probabilitatea unui nou membru al familie este una mare și poate fi vorba fie de copii, nepoți sau nurori. Așadar, amână deciziile importante pentru o altă zi și petrece timp cu cei dragi. Faceți lucruri plăcute pentru toate vârstele și profitați de aceste momente pentru a crea amintiri.

Săgetător

Răceala și indiferența ta se vor întoarce împotriva ta astăzi și te vor pune în dezavantaj. Încearcă să acționezi și să te întreci pe tine însuți. Este o zi dedicată partenerului de viață. A trecut mult timp de când nu ați mai stat voi doi. Ieșiți în oraș, țineți-vă de mână și comportați-vă precum un cuplu la început de drum. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea relației.

Horoscop 25 septembrie 2020. Capricorn

Dacă ai avut vreodată ideea de a-ți începe propria afacere, acum e momentul să-i dai bătaie! Dar mai întâi, recalculează-ți ideile, folosindu-te de experiența acumulată în tot acest timp. Aceasta idee te va răsplăti cu siguranță. Cercul interior este cel mai de încredere aliat al tău. Fii cu ochii în patru, confuzia nu are ce căuta când este vorba de decizii importante. Fii stăpân pe situație.

Vărsător

Întâlnirile de afaceri sunt la ordinea zilei. Mare atenție, să nu uiți acasă documente importante, ca să nu te întorci din drum. Fii calm și prudent în privința deciziilor luate. Trebuie să fi foarte atent la noile propuneri ce țin de afaceri, mai ales dacă provin de la persoane necunoscute. Păstrează-ți emoțiile pentru tine, pentru că orice spui cu nepăsare s-ar putea întoarce împotriva ta.

Pești

Ziua de azi se împarte în două: dacă de dimineață te distrezi, te simți odihnit și ești activ, după-amiază situația este exact opusul. La locul de muncă îți este greu să te concentrezi și ar fi bine să ceri o pauză sau să pleci acasă. Există anumite neliniști și griji asociate vieții de familie, care îți șterg cu buretele buna dispoziție cu care te-ai trezit. Pe lângă asta, este posibil să apară unele cheltuieli neașteptate. Trebuie neapărat să te odihnești.

CITEȘTE ȘI:

Cea mai mare slăbiciune a zodiilor. Ce urăsc oamenii cel mai mult la nativi?

 

 

Cuplurile de aur 2020. Zodiile care sunt mai puternice împreună

 

 

 

 

abonare newsletter