Actualitate

Ludovic Orban, apostrofat la Cluj: „Ați mințit poporul. Ne-ați pus botniță” VIDEO

Ludovic Orban este huiduit la Cluj în Parcul Central de către Călin Marincuș, luptătorul K1 care a încercat să se angajeze la Spitalul de Boli Infecțioase, destinat cazurilor de COVID-19.

Ludovic Orban, apostrofat la Cluj: „Ați mințit poporul. Ne-ați pus botniță” Ludovic Orban, apostrofat la Cluj: „Ați mințit poporul. Ne-ați pus botniță”

 

 


Călin Marincuș, același luptător care nu credea în coronavirus și voia să se angajeze la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru a se convinge de existența acestuia, acum îl huiduiește pe premier prin Parcul Central al orașului.

 


De această dată, clujeanul este revoltat pentru că masca este obligatorie, mai ales în școli. El mai susține că premierul s-ar fi filmat în biroul său fără să poarte mască.

„Ne condamnați și copiii să nu poată respira. Toată lumea are mască după ce dumneavoastră ați fost filmat în timp ce fumați în birou fără mască”, susține Marincuș.


 


Pe lângă afirmațiile despre mască și coronavirus, luptătorul îl jignește pe Ludovic Orban și îi spune că se ocupă de campania electorală când lumea este la ananghie.

„Sunteți o slugă mai mare decât Dacian Cioloș și un trădător mai mare decât Victor Ponta. Ați venit să-l susțineți pe domnul Emil Boc? Vă amintesc că la București l-ați susținut pe Nicușor Dan. Aici, domnul Boc are contra candidat de la USR. Așadar, aici e dușmănie, acolo e cumetrie. Mare politician domnule premier sunteți în perioada în care suntem în starea de alertă, lumea este disperată, iar dumneavoastră faceți campanie electorală. Acesta este PNL-ul de astăzi, urmașii brătenilor. Vai de capul nostru!”, adaugă Marincuș.


Premierul l-a ignorat pe tot parcursul scenei scandaloase, continuându-și drumul spre mașină. Autoritățile locale au menținut distanța dintre aceștia.

CITEȘTE ȘI:

Revin măsurile drastice anti-Covid. Ce se va întâmpla în perioada următoare?

 

Mai multe ȘCOLI SCHIMBĂ REGULILE privind desfășurarea orelor. Comitetul pentru Situații de Urgență a aprobat modificarea scenariilor.

 

abonare newsletter