Actualitate

HOROSCOP 21 septembrie 2020. Vești bune pentru Scorpioni!

Horoscop 21 septembrie 2020. Întâlniri și evenimente speciale pentru nativi. O zodie va avea parte de obstacole în această săptămână.

HOROSCOP 21 septembrie 2020. Vești bune pentru Scorpioni! HOROSCOP 21 septembrie 2020. Vești bune pentru Scorpioni!

 

 


Horoscop 21 septembrie 2020. Întâmplări care dau serios de gândit. Ce au pregătit astrele pentru un nou început de săptămână?

 


Berbec

Se anunță succes financiar, însă nu trebuie să riști totul. Este indicat să știi când să te oprești pentru că s-ar putea să pierzi toate economiile puse deoparte. Această zi pentru Berbec a fost creată pentru comunicare. Poți găsi cu ușurință prieteni și puteți ajunge în centrul atenției. Dar nu atrage prea des atenția asupra ta. Uneori este mai bine să stai în umbră.


Horoscop 21 septembrie 2020. Taur

Viața amoroasă va intra pe făgașul normal și te vei bucura de momente plăcută alături de persoana iubită. S-ar putea să fii surprins cu o mică atenție sau o cină romantică. Dacă Taurul are idei creative, atunci este momentul sa le pună în aplicare. Verifică dacă totul este cu adevărat în regulă pentru a nu-i dezamăgi pe cei care au crezut în tine. Nu te opri orice s-ar intampla. Orice problema poate fi rezolvată astăzi.

Gemeni


Încearcă-ți norocul la locul de muncă și discută cu superiorii legat de o mărire de salariu. Muncești pe brânci și ar cam fi momentul să iei și mai mulți bani pentru prestațiile tale. Intuiția ta îți va spune decizia corectă pe care trebuie sa o iei astăzi. Ascult-o. În conversațiile cu prietenii sau doar cunoscuții, fii extrem de tacticos pentru a nu-i face sa se simtă invidioși. Relațiile de familie se vor deteriora. Nu lua decizii pripite. Gândește-te bine la toate.

Rac


Nu prea ești adeptul compromisurilor, dar vei fi nevoit să recurgi la ele pe plan sentimental. Simți o nevoie acută de armonie și liniște în cuplu, te-ai săturat de discuții contradictoriu. Problemele care s-au îngrămădit de-a lungul timpului obligă Racii să se ascundă de lumea din jur. Nu cedați la acest impuls. Astrele te sfătuiesc să găsești forța din tine și să începi să rezolvi aceste probleme. Discutați cu cei dragi pentru sprijin și încredere.

Leu

Când nu iei în serios un aspect al vieții, atunci se întâmplă să ai succes. Așa se va întâmpla acum când săgeata lui Cupidon te va lovi din plin. O persoană neașteptată va intra în viața ta. Această zi îți va oferi o alegere. Acum este momentul să iei o decizie importantă, nu mai poți aștepta. Dacă ai dubii, solicită sfaturi de la rude sau de la cineva de încredere.

Horoscop 21 septembrie 2020. Fecioară

Bucură-te de un nou început legat de viața personală. Este momentul să iei o decizie radicală legat de jumătatea ta. Poate mergeți pe drumuri separate, depinde doar de voi. Astăzi, sarcina principala a Fecioarei va fi stabilirea unui obiectiv. Folosește-ți potențialul pentru a-ți implementa planurile, problemele imobiliare. După-amiază nu este un moment bun. Posibilă deteriorare a stării de sănătate.

Balanță

Banii sunt în centrul atenției în clipa de față. Ești preocupat de cum să-ți mărești veniturile și te gândești să faci ceva suplimentar după serviciu. Strânge banii la ciorap. Balanța e pregătită să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare pe toate planurile. Balanța o să fie mai mult cu talerul pe sus, decât pe jos. E bucurie mare, axul vibrează de fericire!

Scorpion

Ți-ai descoperit o pasiune foarte frumoasă, dar extrem de costisitoare. Este nevoie să aduni bani deoparte și mai ales, să-ți aprofundezi cunoștințele. Fă ceva cursuri. O suită de schimbări majore dar și într-un viitor apropiat. Schimbări majore în poziție socială, în tot ce înseamnă job, parte financiară și nu în ultimul rând pe plan amoros. Schimbări super benefice și mari.

Săgetător

Ești susținut fără niciun comentariu de partenerul de viață care este lângă tine necondiționat. Iubești și ești iubit în aceeași măsură, lucru care va duce cu siguranță spre căsătorie. În acest nativ stă simbolul dragostei, simbolul a ceva nou, fierbinte. Dacă nu ai un partener, poate fi vorba de o dragoste nouă și pasională.

Horoscop 21 septembrie 2020.Capricorn

Profită din plin de energia primită de la astre pentru a face toate lucrurile rămase în urmă. S-au adunat prea multe sarcini pe birou, ar fi cazul să nu le mai amâni. Săptămâna trecută a fost cu încercări de atenționare pe stare de sănătate, de toate, povești și cu ceva multă muncă. Protecție divină și împotriva ochilor răi, forțelor malefice.

Vărsător

Tensiuni cu partenerul de viață. Se cere prudență și sinceritate debordantă. Nu mai ține cont atât de mult de inimă și ascultă-ți rațiunea. Nu te afli în relația potrivită. Ai nevoie sa îți dozezi forța, puterea, tăria. Este o săptămână mai anevoioasă, mai cu încercări în toate domeniile. Fii puternic și rezistent. Ia-o mai încet și nu te repezi.

Pești

Ai ocazia să-ți întâlnești jumătatea și să începi o nouă relație amoroasă. Depinde de sentimentele pe care le mai ai pentru fostul partener de viață. Iar îți faci bagajul și vrei o vacanță, o călătorie, orice care să te scoată din rutină. Ar fi indicat să pleci, astfel încât să îți reîncarci bateriile pentru noi provocări ce te așteaptă.

CITEȘTE ȘI:

Cele mai norocoase zodii pe plan financiar în 2021

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter