Actualitate

HOROSCOP 16 septembrie 2020. Peștii au parte de o lecție de viață. Ce zodie are noroc din punct de vedere sentimental?

Horoscop 16 septembrie 2020. Vărsătorii trebuie să fie mai atent la cei din jur. Berbecii se gândesc să facă un pas mare în viața amoroasă.

HOROSCOP 16 septembrie 2020. Peștii au parte de o lecție de viață. Ce zodie are noroc din punct de vedere sentimental? HOROSCOP 16 septembrie 2020. Peștii au parte de o lecție de viață. Ce zodie are noroc din punct de vedere sentimental?

 

 


Horoscop 16 septembrie 2020. Ce pregătesc astrele pentru miercuri? O zi plină de multe surprize și provocări.

 


Berbec

Această perioadă este marcată de schimbări și decizii serioase din punct de vedere sentimental. Este momentul să faci pasul cel mare în cazul în care relația voastră este serioasă și nu îți poți imagina viață fără iubit sau iubită.  De asemenea, și în afaceri poți face o schimbare, poate chiar vei primi o nouă ofertă de muncă. Gândește-ți bine oportunitățile.


Taur

Se anunță o zi plină de surprize și provocări încă de la primele ore ale dimineții. În ciuda tuturor evenimentelor care te așteptă, te vei trezi cu o dispoziție bună, care-ți va ghida acțiunile de-a lungul întregii zile. Implică-te cu încredere în toate proiectele de muncă care ți se ivesc azi, deoarece acum ai ocazia să demonstrezi tuturor că ești capabil de lucruri mărețe.


Horoscop 16 septembrie 2020. Gemeni

Este începutul unei noi etape din viața ta, iar în aceasta vei afla tot ce trebuie să știi despre iubirea adevărată. Vei avea parte de anumite schimbări și vei cunoaște persoane noi și de calitate. Cineva special îți va face o vizită, iar în cadrul vizitei îți va propune să începeți o frumoasă poveste de dragoste împreună. Există șanse ca această poveste să aibă un final fericit ce implică o căsnicie de durată.

Rac


Nu mai simți nevoia de validarea altor persoane acum, iar acesta este un lucru bun. Când lumina reflectoarelor bate în direcția ta, ai instinctul de a fugi de aceasta. Cine are nevoie de atenție când vei fi mai satisfăcut privind alți oameni făcându-și treaba? Îți face bine să te menții departe de acțiune pentru o perioadă. Să stai în spate îți va aduce mai multe beneficii decât dacă ai fi în centrul atenției.

Leu

Te-ai descurcat bine să-ți controlezi temperamentul atunci când o persoană a încercat să te enerveze. Ți-ai controlat și pofta în fața unei tentații culinare și ți-ai controlat gelozia atunci când cineva a obținut ceva ce ți-ai dorit tu. Astăzi, în schimb, nu îți vei mai putea controla impulsul de a vorbi adevăruri când cineva din încăpere spune minciuni gogonate. Fii vocea înțelepciunii. Acum este timpul să te desfășori și să le spui lucrurilor pe nume.

Horoscop 16 septembrie 2020. Fecioară

Încearcă să conversezi mai mult cu rudele tale, fie ele vârstnice sau tinere. Acei oameni din viața ta au multe să-ți ofere, iar ceilalți vor fi atât de ocupați cu alte persoane încât nici nu își vor da seama de lipsa atenției din partea ta. Până la urmă, acele persoane sunt familia ta. Din partea lor vei avea parte de dragoste necondiționată, iar acest lucru în viața unui om este neprețuit.

Balanță

Te simți sensibil azi. De aceea, s-ar putea să nu fi pregătit pentru întâlniri publice, deci încearcă să gestionezi o zi cât mai discretă. Nu îți va fi redusă anxietatea, însă te va ajuta să ai o zi mai productivă. Ca să te ajuți, creează-ți o listă cu toate lucrurile pe care vrei să le faci și evită să ieși în oraș până nu ai terminat măcar 90% din sarcini.

Scorpion

Cu toate că ai zile în care te poți culca pe lauri considerabili, azi nu este una dintre acele zile. Ai un suflet ambițios și mulți oameni vor încerca să-ți ia locul, dacă nu te vei afla în vârful acțiunii. Evită să te enervezi! Dacă privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită, ceilalți îți fac, de fapt, o favoare, punându-te pe jar.

Săgetător

Nimeni și nimic nu-ți poate sta în cale atunci când ești într-o misiune. Ceva te împinge să faci o mișcare îndrăzneață, dar numai după ce ai făcut unele cercetări și verificări de fond necesare. Jupiter este cel care ia riscuri cosmice, iar atunci când el este așezat favorabil, el poate transforma o ocazie mică într-un succes uimitor.

Horoscop 16 septembrie 2020. Capricorn

Azi s-ar putea să te enerveze atitudinea unor prieteni sau colegi de muncă. S-ar putea ca unele frustrări interioare să iasă la suprafață și să se lase cu scandal. Ar trebui să încerci să te calmezi și să-ți reprimi pornirile. Așteaptă un moment mai favorabil în care să-ți exprimi acele nemulțumiri. Spre seară, zâmbetul îți va reveni pe buze în urma unei vești neașteptate.

Vărsător

Fii mai atent la comportamentul celor din jur. Sunt multe persoane invidioase care par că au intenții bune, dar scopul lor real este să-ți creeze probleme. Dacă ceva pare prea frumos pentru a fi adevărat, pune-ți mai multe întrebări și încearcă să vezi dincolo de aparențe. Ferește-te de promisiuni și vorbe frumoase. Cei care țin la tine cu adevărat îți vor binele și nu-ți vor vinde niciodată iluzii.

Pești

Ai putea avea parte de o lecție de viață dureroasă, dar totuși utilă. Suferi din cauza faptului că efortul tău pe plan profesional nu este apreciat și te frustrează să vezi cum alții primesc totul pe tavă. Pe lângă asta, ai nemulțumiri și în viața de cuplu, deoarece trăiești cu impresia că oferi prea mult ți nu primești nimic la schimb. Trebuie să discuți acest lucru cu partenerul de viață, pentru că doar așa vei putea depăși această impresie.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodiac lor

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter