Actualitate

„Zilele Recoltei” vor avea loc la Cluj și în pandemie

Tradiționala manifestare de toamnă a agricultorilor clujeni se va desfășura în ciuda condițiilor de pandemie.

Zilele Recoltei vor avea loc la Cluj și în pandemie Zilele Recoltei vor avea loc la Cluj și în pandemie

 

 


Asociația Produs de Cluj a anunțat organizarea tradiționalei serbări „Zilele recoltei”, între 18 și 20 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Zeci de producători locali își vor vinde produsele la finalul săptămânii în locația menționată.

 


„Nu a ruginit frunza din vii, avem parte de „vara mică”, vreme tocmai bună de târg. Așa că am dat de veste că ne pregătim de Zilele Recoltei 2020 la Cluj Napoca, iar fermierii s-au grăbit să ne răspundă. Toate legumele și fructele autohtone pe care cineva și le-ar putea dori in pivnițe și cămări își dau întâlnire cu viitoarele gazde între 18 și 20 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor. Pentru cei care nu mai au vreme de conserve, borcane pline de gemuri, dulcețuri, siropuri sau murături, frumos înșiruite pe standuri, vor aștepta cuminți să fie mutate în cămară”, au transmis organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Cluj-Napoca și Asociația Produs de Cluj (APC).

CJ a înființat APC în 2010, forul județean fiind cel care îi finanțează și îi susține activitatea. De-a lungul anilor au expus sub egida APC 150 de mici întreprinzători – mai ales afaceri de familie – unii reușind să se dezvolte și să își creeze afaceri de succes. La începuturile activității, au fost organizate târguri în orașele din Cluj, dar, începând cu 2012 brandul a trecut limitele județului.


 

CITEȘTE ȘI


Magazinul online „Produs de Cluj” se extinde la nivel național

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter