Actualitate

Valer Rostas și-a aflat sentința după ce l-a omorât în BĂTAIE pe Onacă Pedro în Turda. VEZI BĂTAIA VIDEO

Bărbatul din Turda care a omorât un om într-o benzinărie a fost condamnat la 8 ani de închisoare și plata unor despăgubiri în valoare de un milion de lei.

barbat-din-turda-condamnat-la-8-ani-de-inchisoare-dupa-ce-a-omorat-un-om barbat-din-turda-condamnat-la-8-ani-de-inchisoare-dupa-ce-a-omorat-un-om

 

 


Valer Rostas este acuzat că la omorât pe Oancă Pedro, într-o benzinărie din Turda. Tânărul a fost condamnat în primă instanță de magistrații de la Tribunalul Cluj 8 ani de închisoare, dar și plata unor daune morale în valoare de aproape un milion de lei.

„Condamnă pe inculpatul Rostas Valer, deţinut în prezent Penitenciarul Gherla, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, la pedeapsa de 8 (opt) ani închisoare şi 4 ani interzicerea drepturilor. Menţine starea de arest a inculpatului, pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 04.09.2020, deduce din pedeapsa aplicată acestuia timpul reţinerii preventive de 24 de ore, începând cu data de 16.08.2019, ora 15:10 şi până la data de 17.08.2019, ora 15:10, precum și durata arestului preventiv începând cu data de 08.08.2020 şi până la zi. Dispune ca, la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, să fie prelevate probe biologice de la inculpat, în vederea introducerii profilului său genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Obligă inculpatul R.V. la plata despăgubirilor civile (daune materiale) în sumă de 82.711 lei (din care suma de 80.635 lei reprezintă pensie de întreținere stabilită în mod global, iar suma de 2.076 lei reprezintă cheltuieli de înmormântare) către părţile civile O.D.A., O.D.C., O.A.S., O.Y.A. și O.N.K.. Obligă inculpatul R.V.la plata despăgubirilor civile (daune morale) în sumă de câte 134.000 lei, către fiecare dintre părţile civile O.I.P., O.A.M., O.D.A., O.D.C., O.A.S., O.Y.A. și O.N.K. Dispune luarea măsurii sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile şi imobile, prezente şi viitoare, ale inculpatului R.V., până la concurenţa sumei de 1.020.711 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, arată soluția pe scurt a instanței.


Anul trecut, într-o benzinărie din Turda, Valer Rostas și Oancă Pedro s-au luat la ceartă. După ce victima a căzut jos, agresorul a continuat să îl lovească. Totul a fost surprins de camera de supraveghere a benzinăriei.

 


CITEȘTE ȘI:

 


Conflict în Apahida. Un bărbat este cercetat pentru omor

 

OMOR. În urmă cu un an, Gabriela Ripan murea într-un accident în Floreşti. Tudor Ştefan Cârje nu va fi cercetat pentru ucidere din culpă!

abonare newsletter