monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Conflict în Apahida. Un bărbat este cercetat pentru omor

Un bărbat de origine vietnameză a fugit după ce a lovit mortal un alt bărbat, dintr-o societate din comuna Apahida.

Conflict în Apahida. Un bărbat este cercetat pentru omor

 

 


La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei societăți din comuna Apahida, unde își desfășoară activitatea mai mulți cetățeni străini, a avut loc un conflict spontan între 2 dintre aceștia, în urma căruia unul dintre bărbați  i-a aplicat o lovitura cu un obiect tăietor-înțepător celuilalt.


Făptașul a fugit de la fața locului

La scurt timp, au fost mobilizate forțe din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Compartimentului Canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției municipiului Cluj-Napoca și Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, pentru depistarea bărbatului, informează IPJ Cluj.

După aproximativ 2 ore, bărbatul a fost depistat de către polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Poliției municipiului Cluj-Napoca, pe raza localității Apahida, ascuns în vegetația de pe malul Someșului.


Bărbatul a fost identificat

Cu acesta ocazie s-a stabilit identitatea acestuia, fiind vorba despre un cetățean de origine vietnameză, de 36 de ani. Cauza a o preluată de către procurii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

CITEȘTE ȘI:


FOTO. Un autoturism s-a RĂSTURNAT pe Calea Turzii

 

Încă 32 de cazuri în Cluj! Câte persoane au decedat?