Actualitate

Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

Fostul internațional Ciprian Marica a vorbit într-un interviu despre ce s-a întâmplat la Cluj, în 2019, când a fost filmat la un hotel cu Ana Muntean.

Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Nu doresc nimănui să treacă prin asta” Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

 

 


În luna aprilie, un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019 a fost publicat de ziardecluj.ro, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

 


Cei doi au fost surprinși în timp ce aflau la un hotel din Cluj, chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar cu un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte.

„Mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru”

La emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Marica a explicat ce s-a întâmplat la Cluj.


„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru.

Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a spus Marica, citat de GSP.ro.


Întâmplarea s-a petrecut vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii.

Florin Muntean junior și Ana Muntean, părinții a doi copii, sunt în continuare împreună. În momentul în care cei doi s-au căsătorit, au fost cununați de către Rareș Bogdan, politician PNL.


 

CITEȘTE ȘI

VIDEO Ciprian Marica și fina politicianului Rareș Bogdan, prinși în flagrant „delicios” de soțul încornorat. Ofsaid extramarital la Grand Hotel Italia!

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter