monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Soții Muntean iau măsuri în urma scandalului mediatic în care au fost implicați alături de Ciprian Marica. Vor face acțiuni civile și plângeri penale

Soții Ana și Florin Muntean consideră că le-a fost încălcată viața privată și vor rezolva situația în instanță, mai ales că Ana Muntean a primit numeroase amenințări pe rețelele sociale.

Soții Muntean iau măsuri în urma scandalului mediatic în care au fost implicați alături de Ciprian Marica. Vor face acțiuni civile și plângeri penale

Cel mai mare scandal sexual al momentului îi are în prim plan pe fostul fotbalist Ciprian Marica și pe Ana Muntean, o femeie măritată, mamă a doi copii. Dacă Marica este super cunocut, fost fotbalist de națională, Ana Muntean a ajuns pe prima pagină a tabloidelor după publicarea unui filmulet incriminator în care apare alături acesta.

Ce au de spus soții Ana și Florin Muntean?

Ana si Florin Muntean au ales să-și prezinte prima poziție după scandal prin intermediul avocatului angajat pentru a le reprezenta drepturile în contextul informațiilor referitoare la viața lor privată și de familie vehiculate pe unele canale de presă în ultimele două zile.


„Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată. În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor. Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui. Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte. Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc”,  este poziția transmisă de cei doi pentru Clujust.ro.