Sport

VIDEO Ciprian Marica și fina politicianului Rareș Bogdan, prinși în flagrant „delicios” de soțul încornorat. Ofsaid extramarital la Grand Hotel Italia!

Fostul fotbalist Ciprian Marica, surprins în ipostaze jenante la un hotel luxos din Cluj-Napoca!

VIDEO Ciprian Marica și fina politicianului Rareș Bogdan, prinși în flagrant „delicios” de soțul încornorat. Ofsaid extramarital la Grand Hotel Italia!, sursă foto: captură video Ziar de Cluj VIDEO Ciprian Marica și fina politicianului Rareș Bogdan, prinși în flagrant „delicios” de soțul încornorat. Ofsaid extramarital la Grand Hotel Italia!, sursă foto: captură video Ziar de Cluj

Retras din activitate, fostul atacant al Naționalei „s-a reprofilat”! Marica „a marcat” la Ana Muntean, nora fostului șef al TransGaz, Florin Muntean, nimeni alta decât fina europarlamentarului PNL Rareș Bogdan. Vârful cu puțin peste 100 de goluri în toată cariera e mult mai prolific în camerele de hotel, o dovedesc imaginile publicate de Ziar de Cluj.

 


Cine este Ana Muntean?

Ana Muntean, în vârstă de 31 de ani, este mama a doi copii, familistă convinsă, dacă este să judecăm după fotografiile de pe rețelele de socializare. Florin Muntean Jr. și Ana se cunoșteau cu Marica de mai multă vreme, având apartamente în același bloc, la Mamaia. Prietenia s-a rupt însă după ce Muntean Jr. și-a surprins soția în brațele lui Ciprian, la bustul gol, acoperit cu un prosop, în august 2019. Imaginile picante au ieșit la iveală abia acum.

CITEȘTE ȘI:


Presa de casă și pedeliștii „de afaceri” se-ncuscresc fără perdea, în văzul alegătorilor - GALERIE FOTO de la nunta Anei Muntean


 

abonare newsletter