Actualitate

Circulație reluată pe Valea Drăganului. A fost montat un pod metalic provizoriu

Traficul a fost reluat pe Valea Drăganului, după instalarea unui pod metalic provizoriu.

Circulație reluată pe Valea Drăganului. A fost montat un pod metalic provizoriu Circulație reluată pe Valea Drăganului. A fost montat un pod metalic provizoriu

 

 


Consiliul Județean Cluj anunță că, în localitatea Valea Drăganului, pe drumul județean 764B, lucrările de instalare a podului metalic provizoriu peste râul Crișul Repede au fost finalizate iar circulația rutieră a fost redeschisă.

 


Podul metalic provizoriu are o deschidere de 17 metri și suportă un tonaj maxim de 40 de tone, traficul rutier desfășurându-se, alternativ, pe câte un sens de circulație.

Lucrările de instalare a podului au durat șapte zile, perioadă în care participanții la trafic au avut la dispoziție trei rute alternative.


Amintim că podul de beton de peste râul Crișul Repede s-a dărâmat la începutul lunii mai, în timpul unor lucrări de consolidare și reparații. Un pod provioriu construit imediat după prăbușirea acestuia a fost luat de viitură în luna iunie, de atunci locuitorii fiind nevoiți să circule pe o rută ocolitoare, pe un drum forestier.

 


CITEȘTE ȘI

„Podul de piatră s-a dărâmat”. Locuitorii din Valea Drăganului, izolați DIN NOU! O viitură a DISTRUS podul provizoriu

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter