Actualitate

Mănășturenii nu vor avea ștrand în cartier nici în 2021

Primarul Emil Boc a declarat că, pe termen scurt, primăria nu are în vedere amenajare unui nou ștrand în municipiu.

Mănășturenii nu vor avea ștrand în cartier nici în 2021 Mănășturenii nu vor avea ștrand în cartier nici în 2021

 

 


Întrebat, în cadrul unei intervenții telefonice la un post local de radio, dacă locuitorii din Mănăștur vor avea un ștrand în cartier, primarul Emil Boc a răspuns că primăria nu are în vedere o investiție de acest fel, pe termen scurt, însă ștradul din zona limitrofă a carterului va fi modernizat anul viitor.

 


„În afară de ce se poate face la Sun, și acolo extinderile și modernizările sunt limitate, pe termen scurt nu este în vedere amenajarea unui nou ștrand în Cluj-Napoca. La Sun am tot vrut ceva de amploare, dar existența unei magistrale subterane de gaz și a unei magistrale Transelectrica pe deasupra terenului nu dă posibilitatea să fie modernizată acea suprafață de la Sun, dar ceea ce există va fi modernizat în continuare și pentru anul viitor există bani puși în buget pentru modernizarea și actualizarea spațiului respectiv. Doar în primăvara – vara anului viitor vom avea ceva mai spectaculos la Sun, față de ce există în momentul de față”, a declarat Emil Boc, la un post local de radio.

Proiectul aquapark-ului din Cluj-Napoca, încă în aer

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunța la începutul anului că are în plan trei noi locații pentru a prelua proiectul aquaparkului, inițiativă pentru care s-a plătit proiectarea și a fost validată în Consiliul Local.


„Nu este o noutate că tot ceea ce înseamnă susținerea politicii de spații verzi în oraș este constantă. Aquaparkul se va face în Cluj, dar nu se va face pe această locație pe care am discutat-o inițial, adică în parcul Est. Avem în analiză alte trei soluții alternative pe care le vom implementa, după discuții cu dumneavoastră, astfel încât să realizăm un proiect care să-i multumească pe cei mai mulți. Am fost receptiv la mesajele pe care le-ați trimis, am analizat toate implicațiile, pozitive și negative. Suntem în măsură să spunem că avem și alte trei alternative la care lucrăm ca locații. Când vom fi pregătiți cu ele o sa vi le spunem public”, a spus Emil Boc.

Întrebat de jurnaliștii Monitorul de Cluj, în luna iunie 2020, despre locațiile luate analizate pentru construirea aquapark-ului, primarul Emil Boc a evitat să ofere un răspuns, arătând că presa va fi informată atunci „când avem toate datele pentru a fi comunicate public”.


În lipsa unor facilități de tip aquapark, mulți clujeni își petrec mai ales zilele de weekend călduroase la parcurile tematice din județele învecinate.

 


CITEȘTE ȘI

FOTO. Oradea amenajează un nou parc termal. Aquapark-ul de la Cluj mai așteaptă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter