Actualitate

FOTO Mai multe persoane au fost implicate într-un accident rutier

O autospecială și două echipaje SMURD au intervenit pentru a descarcera și pentru a acorda asistență medicală de urgență ca urmare a unui accident rutier, produs între localitățile Gilău și Căpușu Mare.

 

 


UPDATE: Bărbatul de 58 de ani, care din primele informații s-ar face vinovat de producerea accidentului de pe DN1 E60, dintre Gilău și Căpușu Mare, eveniment rutier produs la data de 15.08.2020, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, astfel că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 


Din primele informații, conducătorul unui autoturism care circula pe DN1 E60, pe direcția Cluj-Napoca - Oradea, a oprit între Gilău și Căpușu Mare pentru a efectua un viraj la stânga, în curtea unui local public. În timp ce conducătorul auto aștepta să efectueze manevra în condiții de siguranță, în spate s-a format o coloană.

În momentul în care conducătorul auto se afla în viraj stânga, un autovehicul aflat în depășirea coloanei a intrat în coliziune cu acesta. Ulterior impactului dintre cele două autovehicule, cel care efectua virajul a fost proiectat în alt autovehicul care circula dinspre Oradea spre Cluj-Napoca.


Șoferul a fugit

Conducătorul auto care a efectuat manevra de depășire a părăsit inițial locul accidentului apoi a revenit, moment în care polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului au fost rănite două persoane, informează IPJ Cluj.


Pompierii au găsit trei autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea rămăsese încarcerat un bărbat de cca 20 de ani, în stare gravă. Aceștia au acționat pentru tăierea caroseriei și extragerea bărbatului din autoturismul avariat, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite.


Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Au mai fost consultate trei persoane, dintre care o femeie de 20 de ani a fost transportată la spital, care prezenta la prima evaluare afecțiuni ușoare.

Pompierii au mai asigurat la fața locului măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și pentru prevenirea incendiilor, ca urmare a scurgerilor de hidrocarburi, a declarat ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI:

FOTO Accident rutier la intrarea pe A3 lângă Turda

 

Alt ACCIDENT rutier cu pagube materiale

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter