Actualitate

VIDEO. Trotinetiștii, un adevărat pericol în Cluj-Napoca! Drifturi, accidente și pietoni în stare de șoc

Cluj-Napoca s-a umplut de trotinete după ce Bolt a lansat aplicația prin care ele se pot închiria.

VIDEO. Trotinetiștii, un adevărat pericol în Cluj-Napoca! Drifturi, accidente și pietoni în stare de șoc VIDEO. Trotinetiștii, un adevărat pericol în Cluj-Napoca! Drifturi, accidente și pietoni în stare de șoc

 

 


Zeci de clujeni s-au plâns în ultimele săptămâni de problemele create de trotinetele verzi pe care Bolt le-a pus la dispoziția clujenilor. Trotinetele au fost în prim planul unor accidente ușoare, dar s-au remarcat și după ce au fost lăsate pe carosabil sau au blocat parcări.

 


O situație similară a fost semnalată și de Emanuel Ungureanu, candidatul USR PLUS la primăria Cluj-Napoca. Ungurenau a filmat și a postat pe contul facebook cum aleg tinerii să folosească trotinetele celor de la Bolt.


Ungureanu cere amenzi pentru trotinetiști

„Am vorbit cu foarte multe familii tinere care erau îngrijorate de mulțumea de trotinete electrice care circulă nestingherite prin zona de promenadă.Avem o problemă în Cluj-Napoca cu aceste mijloace de distracție care pot fi închiriate foarte ușor și care circulă nestingherite, cu viteză foarte mare, în parcuri unde sa joacă mulți copii.Pericolul de accidente este uriaș, fac un apel la Poliția Locală din Cluj-Napoca să se implice, NU am văzut niciun polițist local în Parcul Central din Cluj-Napoca! Indolența șefului Poliției Locale, pensionarul de lux, Bonțidean, poate să ducă la tragedii.”, a scris Emanuel Ungureanu pe contul personal de facebook.

De altfel, clujenii au reacționat în număr impresionat pe facebook după apariția trotinetelor Bolt. Șoferii sunt exasperați de farul puternic al trotinetelor, în timp ce pietonii au reclamat numeroase incidente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter