Actualitate

Copilul mâncat de viermi a murit. Ce se va întâmpla cu mama acestuia?

Valentin, băiatul care a fost mâncat de viermi, din Dej, a încetat din viață. Ce se va întâmpla acum cu mama acestuia?

Copilul mâncat de viermi a murit. Ce se va întâmpla cu mama acestuia? Copilul mâncat de viermi a murit. Ce se va întâmpla cu mama acestuia?

 

 


Copilul a fost descoperit, în urmă cu două săptămâni, cu răni adânci și infectate, mâncate de muște și viermi pe tot corpul. Fusese transportat la spital în comă, cu unele părți ale corpului în putrefacție, iar de atunci medicii Spitalului de Pediatrie din Cluj au făcut tot ce au putut ca să-l salveze.

 


Băiatul nu avea șanse de supraviețuire

Medicii nu i-au oferit încă de la început prea multe șanse copilului de 9 ani. Acesta a fost conectat la aparate și deși a avut câteva respirații spontane zilele trecute, nu a fost suficient ca să-l deconecteze. Medicii au renunțat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigații, iar atunci au descoperit leziuni neurologice grave, caz în care, chiar și dacă Valentin ar fi supraviețuit, s-ar fi chinuit întreaga viață.

Mama lui este reținută

Aceasta a fost reținută de polițiști încă din ziua în care au găsit copilul în acea stare. Judecătorii au arestat-o preventiv pentru 30 de zile, iar săptămâna trecută, femeia a cerut să fie cercetată în stare de libertate. Magistrații Curții de Apel Cluj au respins cererea. Femeia a fost cercetată până acum de tentativă de omor, dar acest lucru s-ar putea să se schimbe de astăzi.


Cazul băiatului de 9 ani de la Dej a îngrozit pe toată lumea, de la medici până la polițiști. Cu trei adulți în apartament, Valentin a fost pur și simplu ignorat și lăsat să se stingă tot mai mult de la o zi la alta.

CITEȘTE ȘI:


 

INIMAGINABIL! Mâncare cu VIERMI la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. VIDEO

 


 

Copil de 9 ani, bătut fără milă! A ajuns la spital aproape în comă

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter