Actualitate

Veste bună pentru șoferi! S-a reluat circulația pe ambele sensuri, pe podul peste Arieș din Turda

Astăzi a fost redeschisă circulația pe ambele sensuri pe podul peste Arieș de la ieșirea din Turda, spre Alba Iulia.

Veste bună pentru șoferi! S-a reluat circulația pe ambele sensuri, pe podul peste Arieș din Turda Veste bună pentru șoferi! S-a reluat circulația pe ambele sensuri, pe podul peste Arieș din Turda

 

 


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, începând de miercuri, 5 august 2020, circulația s-a reluat în ambele sensuri, cu restricții de viteză. O vreme îndelungată, circulația s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, ceea ce ducea deseori la ambuteiaje, iar șoferii erau nemulțumiți că pierdeau mult timp în trafic.

 


Semaforul a fost desființat, iar circulația pentru pietoni a fost restricționată pe o singură parte.

„Vă informăm că, în urma verificării Podului situat pe DN1 la Km 444+840, de către Serviciul Proiectare și Biroul Poduri din cadrul DRDP Cluj, începând cu data de 05.08.2020, circulația s-a reluat în ambele sensuri, cu restricții de viteză. Facem apel la conducătorii auto care tranzitează acest pod să respecte semnalizările orizontale și verticale”, a transmis CNAIR.


Podul va fi supus unor lucrări de reabilitare, proiectul tehnic fiind în curs de avizare.

„Referitor la reabilitarea podului peste râul Arieș, la Turda, precizăm că documentațiile tehnice necesare demarării acestor lucrări sunt în stadiul de avizare la nivelul CTE (Consiliul Tehnico - Economic) al CNAIR”, se mai arată în comunicat.


 

CITEȘTE ȘI


VIDEO. 17,9 kilometri din Autostrada Transilvania ar putea să fie inaugurați în curând între Cluj și Mureș

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter