Actualitate

Atenție pe cine primiți în casă! Hoții au găsit o metodă INEDITĂ de a jefui ziua în amiaza mare

Polițiștii trag un semnal de alarmă și în anunță pe clujeni să fie foarte precauți pe cine primesc în casă, întrucât sunt persoane care, profitând de buna lor credință, pot să îi jefuiască.

Straini la usa Straini la usa

Acesta a fost și cazul unei femei din Turda, care a rămas fără 2.000 de lei. În urmă cu câteva zile, chiar ziua în amiaza mare, la locuința unei femei din municipiul Turda s-a prezentat o „echipă de deratizare”, care doreau să scape locuința de șoareci și șobolani.

Femeia i-a primit în casă, iar aceștia au jefuit-o.


„Poliţia municipiului Turda desfăşoară verificări, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor unei fapte de furt. Aceştia au pătruns într-o locuinţă din municipiul Turda, sub pretextul efectuării unei deratizări, iar profitând de neatenţia persoanei vătămate, au sustras dintr-un dulap, suma de 2.000 lei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


ATENȚIE la înșelăciunea prin metoda "ACCIDENTUL"! Trei cazuri semnalate la Cluj

Polițiștii le recomandă clujenilor să fie foarte atenți când primesc persoane străine în casă și să nu le permită accesul persoanelor dacă nu se pot legitima.

De asemenea, le recomandă să nu păstreze la vedere obiecte de valoare sau ambalajele acestora.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter