Actualitate

Incendiu în apropiere de pădurea Hoia. O cabană a luat foc. VIDEO

Flăcări imense i-au pus pe jar pe clujenii din zona cartierului Grigorescu, care au văzut că un incendiu a izbucnit în apropiere de pădurea Hoia.

Incendiu în apropiere de pădurea Hoia Incendiu în apropiere de pădurea Hoia

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore.

„A fost vorba despre o baracă cu o suprafață de cca 50mp, în care locuia o persoană și care a făcut un foc în apropierea barăcii pentru igienizarea resturilor vegetale și care s-a extins la baracă. În apropierea barăcii erau depozitate mai multe deșeuri și materiale combustibile, care au fost angrenate în ardere și care au generat degajările mai mari de fum. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.
Intervenția a fost de lungă durată, aproximativ 3 ore, deoarece s-au desfacut toate materialele din cabană și deșeurile depozitate în apropiere pentru a evita reaprinderea acestora”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Pompierii au intervenit în cel mai scurt timp cu trei autospeciale, fiindcă o cabană din lemn a fost cuprins în totalitate de flăcări.

„Pompierii intervin pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o cabană pe structură din lemn, situată pe strada Nicolae Pătrașcu. Nu sunt anunțate victime până în acest moment. Imobilul era cuprins în totalitate de flăcări, în momentul sosirii echipajelor de intervenție”, a transmis Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt din cadrul ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Misiune inedită. Pompierii au salvat un IED care s-a urcat pe un ACOPERIȘ


Sursă video Sergiu Răzvan.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter