Actualitate

Misiune inedită. Pompierii au salvat un IED care s-a urcat pe un ACOPERIȘ – VIDEO

Pompierii clujeni au avut parte de o misiune inedită în urmă cu câteva zile: a fost nevoie să salveze un ied care s-a urcat pe un acoperiș.

Pompierii au salvat un ied de pe un acoperiș Pompierii au salvat un ied de pe un acoperiș

Întâmplarea a avut loc în satul Mănăstirea, județul Cluj. Iedul s-a urcat pe una dintre clădirile Castelului cu Inorogi.

CITEȘTE ȘI:


Ați auzit de CASTELUL CU INOROGI? Castelul Kornis, o istorie pierdută a Transilvaniei

„Țiglele instabile și înălțimea foarte mare la care a ajuns l-au determinat pe micuț să strige cât îl țineau puterile, în speranța că cineva îi va veni în ajutor. Proprietarii au reușit să-l găsească în cele din urmă și când au văzut că nu au cum să-l coboare de pe clădirea înaltă de peste 10 metri, cu acoperișul deteriorat de trecerea anilor, au solicitat sprijinul pompierilor dejeni. Militarii, inimoși din fire, alertați pentru această situație s-au pus imediat pe treabă și au găsit o soluție pentru a-l aduce jos în siguranță”, a spus Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


 

Intervenția a fost una plină de emoții, atât pentru salvatori, cât și pentru ieduț și proprietarii lui.
Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, astfel încât iedul a revenit în grija proprietarilor și probabil că nu se va mai încumeta să caute experiențe precum cea de ieri seară.


 

CITEȘTE ȘI:


Pompierii clujeni au salvat viața unui câine! Patrupedul căzuse într-un șanț și nu mai putea ieși

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter