Actualitate

Ludovic Orban după fotografia virală de la Palatul Victoria în care se fumează şi se bea:„I-am servit pe colegii mei cu un whiskey de ziua mea”

Ludovic Orban a reacționat după ce pe internet a apărut o imagine cu el, dar și cu mai mulți colegi din Guvern care beau și fumează într-un birou de la Palatul Victoria.

Lucian Bode, Raluca Turcan și Ludovic Orban consumând alcool și tutun la Palatul Victoria

Premierul a fost surprins la început despre apariția fotografiei în spațiul public, iar ulterior a adus precizări importante.

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acum m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac? Asta e. Dacă e o poză, e o poză. Asta e.", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară,


Orban a recunoscut că evenimentul a avut loc în această lună cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc.", a declarat premierul Ludovic Orban.

Premierul a recunoscut că apariția unei țigări aprinse la Palatul Victoria este o încălcare a legii și este dispus să plătescă inclusiv o amendă:


 „Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor", a spus Orban.

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799.
Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele. Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.


Citește și:

La Guvern SE BEA ȘI SE FUMEAZĂ în birouri, fără jenă. Chiar nimeni nu respectă legile în România?!

Ludovic Orban: „Vom menține terasele închise”

abonare newsletter