Actualitate

Un tânăr a fost transportat cu ELICOPTERUL SMURD la spital după un accident de muncă

Un elicopter SMURD, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a acorda primul ajutor în cazul unui tânăr accidentat în timpul unor lucrări într-o pădure din Cluj.

Un tânăr a fost transportat cu ELICOPTERUL SMURD la spital după un accident de muncă

Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a fost grav rănit într-o zonă împădurită din apropierea localității Așchileu Mare după ce, în timpul unor lucrări, a fost lovit în zona capului de o ramură care s-a rupt dintr-un copac în timpul unor lucrări de tăiere.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au intervenit ca urmare a accidentări grave a unui tânăr, care efectua lucrări într-o zonă împădurită din apropierea localității Așchileu Mare.
Potrivit ISU Cluj, evenimentul s-a produs în jurul orei 11:00, iar în momentul sosirii echipajului elicopterului SMURD la locul accidentului, tânărul era în comă și prezenta traumatisme grave în zona capului.

„S-a reușit stabilizarea stării acestuia de către echipajele medicale ale SAJ și a elicopterului SMURD, fiind apoi transferat în ambulanță, cu sprijinul pompierilor, și transportat către Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca", precizează ISU Cluj.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter