Actualitate

Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, pentru activitatea din perioada Stării de Urgență

Chioralia Dinu Ștefan, Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, pentru activitatea din perioada Stării de Urgență.

Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, pentru activitatea din perioada Stării de Urgență Medic clujean, decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, pentru activitatea din perioada Stării de Urgență

Un medic clujean a ajuns să facă parte din echipa de medici militari care vor asigura managementul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava: lt. col. Chioralia Dinu Ștefan, la începutul lunii aprilie.

„Patru militari din Ministerul Apărării Naționale vor asigura managementul Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava. Echipa, care va asigura managementul medical și operațional al unității sanitare, va fi constituită din manager – colonelul medic Daniel Derioiu, director medical – locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, șef al logisticii – maior Lupașcu Bebi, iar ofițer de stat major locotenent-colonel Cristian Mihoci!”, transmitea Ministerul Apărării Naționale la începutul lunii aprilie.


Locotenentul-colonel medic Dinu Ștefan Chioralia a fost numit directorul medical al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceva în timpul Stării de Urgență din România, iar în urma activității desfășurate, medicul clujean a fost decorat cu Ordinul „Mihai Vodă”, duminică, de către Înaltpreasfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

CITEȘTE ȘI:


10 medici militari și 10 subofițeri sanitari din Cluj, detașați la Spitalul Suceava

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter