Actualitate

Accident GRAV într-un sat din județul Cluj. O mașină a fost SPULBERATĂ de un tren

Un accident grav de circulație a avut loc vineri seară într-un sat din județul Cluj. Mașina unui șofer care nu s-a asigurat când a trecut calea ferată a fost spulberată din plin de un tren.

 Un accident grav de circulație a avut loc vineri seară într-un sat din județul Cluj. Mașina unui șofer care nu s-a asigurat când a trecut calea ferată a fost spulberată din plin de un tren. Un accident grav de circulație a avut loc vineri seară într-un sat din județul Cluj. Mașina unui șofer care nu s-a asigurat când a trecut calea ferată a fost spulberată din plin de un tren.

Accidentul s-a produs în localitatea Bucea, comuna Negreni. Din primele informații, un șofer de 39 de ani din Cluj-Napoca nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu cale ferată, intrând în coliziune cu un tren care se deplasa pe ruta Cluj-Napoca-Oradea.

În jurul orei 18.40 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și s-a prealertat elicopterul SMURD de la Jibou.


„Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată și șoferul, de 40 de ani, ieșit din aceasta. Șoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Acesta era conștient și cooperant. Garnitura de tren transporta 12 călători, care nu au solicitat consult medical”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Mașina transporta articole pentru îmbrăcăminte.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter