Actualitate

Dosar penal în cazul localului deschis din centrul Clujului. Câți clienți erau în restaurant

Parchetul de pe lângă judecătoria Cluj-Napoca a deschis un dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce un local din centrul orașului a fost deschis, în ciuda măsurilor luate de autorități.

Dosar penal pentru local deschis din centrul Clujului. Câți clienți erau în restaurant Dosar penal pentru local deschis din centrul Clujului. Câți clienți erau în restaurant

Polițiștii au depistat joi un local, amplasat pe strada Napoca din municipiu, care era deschis publicului, cu toate că ordonanțele militare în vigoare nu permit acest lucru. Potrivit comunicatului Parchetului, în incinta restaurantului se aflau doi clienți, care consumau băuturi alcoolice.

"În data de 08.05.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a înregistrat dosarul penal cu nr. 2485/P/2020, dosar în care se desfășoară urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 2 C.pen., constând în aceea că în data de 07.05.2020, în cadrul unui control efectuat de lucrători de poliţie la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, s-a constatat că, în ciuda măsurilor de închidere a localurilor de alimentaţie publică luate de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii răspândirii pandemiei de Covid19, restaurantul era deschis publicului, în interior aflându-se doi clienți care consumau băuturi alcoolice", transmite purtătorul de cuvânt al instituției. 


Flagrant organizat cu ajutorul polițiștilor undercover

Potrivit martorilor, la localul de pe strada Napoca și-au făcut apariția o mașină a poliției, respectiv câțiva polițiști îmbrăcați în civil, cu insignele la gât.

Conform primelor informații furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, se pare că existau informații despre faptul că restaurantul ar fi deschis publicului.


CITEȘTE ȘI

Surpriză în BURICUL TÂRGULUI! Restaurant DESCHIS în timpul stării de urgență la Cluj

 


Ultimele Stiri
abonare newsletter