Actualitate

Când vom afla exact motivele pentru care putem părăsi localitățile după 15 mai

Autoritățile se contrazic în declarații când vine vorba de motivele pentru care putem pleca din localitate după 15 mai, însă momentan nimic nu este sigur.

Când vom afla exact motivele pentru care putem părăsi localitățile după 15 mai Când vom afla exact motivele pentru care putem părăsi localitățile după 15 mai

Marcel Vela și Ludovic Orban au avut o serie de declarații diferite în momentul în care a fost adus în discuție subiectul deplasărilor în afara localității după data de 15 mai.

Premierul Orban a declarat că motivele pentru care se va permite părăsirea localităţii nu sunt încă stabilite, iar o decizie se va lua de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cel mai probabil, în ultima zi a stării de urgenţă.


"Motivele pentru care se va permite părăsirea localităţi nu sunt încă stabilite în forma finală, pentru că evaluăm riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare şi când o să finalizăm evaluarea, cu siguranţă vom anunţa aceste măsuri. Decizia se va lua de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă printr-o hotărâre după declararea stării de alertă. Sigur, decizia se va lua, cel mai probabil, în ultima zi în care ne vom afla în starea de urgenţă care a fost instituită prin decretul preşedintelui aprobat de Parlament", a spus Orban.

Ultimele Stiri
abonare newsletter