Actualitate

STENOGRAMĂ din dosarul COVID-19 Suceava: Gheorghe Flutur ar fi chemat un medic acasă, în miez de noapte, ca să îl testeze

Un medic al Direcției de Sănătate Publică Suceava ar fi fost chemat acasă la șeful Consiliului Județean, Gheroghe Flutur, ca să îl testeze de coronavirus.

STENOGRAMĂ din dosarul COVID-19 Suceava: Gheorghe Flutur ar fi chemat un medic acasă, în miez de noapte, ca să îl testeze

Medicul epidemiolog al DSP Suceava, Cătălina Zorescu, ar fi fost chemată de acasă la miezul nopţii ca să îl testeze pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, scrie ReporterIS. Informaţia apare în dosarul penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. 

Gheorghe Flutur a sunat-o pe Cătălina Zorescu atunci când era internat în Spitalul Suceava, fiind infectat cu SARS-CoV-2, pentru a-i cere să explice public cum a a fost posibil să apară drept medic în buletinul de analiză. Şeful administraţiei judeţene susţine că greşeala a fost comisă de DSP şi că nu s-a dat drept medic pentru a sări rândul la testare.


În discuţie, Cătălina Zorescu îl roagă pe Gheorghe Flutur să nu o „scufunde prea tare”, pentru că a chemat-o de acasă, aproape de miezul nopţii să recolteze analiza.

Discuţie telefonică Gheorghe Flutur - Cătălina Zorescu:


- Cătălina Zorescu: Dar să nu mă scufundaţi pe mine de tot, pentru că ştiţi care o fost contextul atunci, în noaptea aia!

- Georghe Flutur: Cu ce să scufund?


- Cătălina Zorescu: Da, ştiţi adică să...

- Gheorghe Flutur: Bun, dar eu doar, n-a fost totul corect şi legal? Contextul a fost că am venit de bună credinţă să ne facem toţi analizele... eu nu am fost...


- Cătălina Zorescu: Contextul a fost că am fost chemată la 11 jumate... da? Ăsta o fost contextul!

- Gheorghe Flutur: Adică dumneavoastră ce spuneţi? Da, da, am înţeles... Da' ce spuneţi, că la ora aia nu se recoltau sau de ce?


- Cătălina Zorescu: La ora aia eram acasă, era 11 jumate...

- Gheorghe Flutur: Aha!

- Cătălina Zorescu: Da? Eram terminaţi.

- Gheorghe Flutur: Dar la medici când aţi recoltat dumneavoastră?

- Cătălina Zorescu: Dar n-am recoltat la medici, eraţi numai dumneavoastră de la Consiliul Judeţean acolo şi un singur medic, Văcăreanu!

CITEȘTE ȘI

Președintele CJ Suceava, internat într-o rezervă "de lux", în timp ce cadrele medicale stau și câte 30 pe secție

 

Lauda de sine… Înainte de a fi „bombă cu COVID-19”, Spitalul Suceava era „pomul lăudat” al PNL! Rareș Bogdan: „Să vedeți ce a făcut Flutur cu bani europeni!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter