Actualitate

Lauda de sine… Înainte de a fi „bombă cu COVID-19”, Spitalul Suceava era „pomul lăudat” al PNL! Rareș Bogdan: „Să vedeți ce a făcut Flutur cu bani europeni!”

Înainte de a fi un exemplu de incompetență și o „bombă cu COVID-19”, Spitalul Județean din Suceava a fost lăudat de liderii liberali, care nu mai conteneau cu complimentele. Acum, spitalul unde 200 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus, face obiectul unei anchete a Parchetului Suceava.

Spitalul Județean de Urgență Suceava / Foto: facebook Spitalul Județean de Urgență Suceava / Foto: facebook

Mai mulţi politicieni, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis și europarlamentarul Rareș Bogdan, au lăudat atât managementul spitalului din Suceava, cât şi realizările preşedintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Conducerea Județului și a spitalului Suceava, elogiate permanent de liderii PNL

Pe 23 mai 2019, Rareş Bogdan, candidat al liberalilor pentru Parlamentul European, a ținut un discurs la Bistrița, în care le-a transmis oamenilor că, dacă vor să vadă spitale ca în Occident, să meargă la Suceava, „să vedeţi ce a făcut Flutur cu bani europeni”.


Câteva luni mai târziu, președintele Klaus Iohannis a dat ca exemplu spitalul din Suceava, condus pe atunci de Vasile Rîmbu: „Avem la Suceava un model de bune practici în sistemul de sănătate românesc și îmi doresc să avem astfel de exemple peste tot în țară”, a spus Klaus Iohannis pe 16 octombrie 2019.


Mizeriile de la Spitalul Suceava, „pomul lăudat” al liberalilor, ies la iveală

„Sprijiniți politic, Flutur și Rîmbu (directorul Spitalului Județean Suceava – n.r.) au făcut, pur și simplu, ce au vrut, într-un județ în care aproape fiecare poziție importantă a devenit de cumpărat. De la un post de medic și până la unul de pădurar, orice a fost de vânzare la Suceava”, spune o sursă din Consiliul Județean Suceava, citată de ziarul Libertatea.


Abia acum ies la iveală mizeriile de la Spitalul Suceava, „pomul lăudat” al liberalilor: teste de COVID-19 nedate la prelucrat și alte teste – cum se bănuiește că ar fi chiar și al președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur – făcute peste rând. Din cercetările procurorilor, care vor trebui însă probate în instanță, rezultă că pilele au funcționat chiar și în mijlocul unei crize medicale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter