Actualitate

Tot mai puține amenzi date clujenilor plimbăreți

Puțin peste 100 de amenzi au fost date clujenilor în ultimele 24 de ore.

Tot mai puține amenzi date clujenilor plimbăreți

745 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice la Cluj în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, în ultimele 24 de ore.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 820 de persoane, iar 30 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.


Tot mai puține amenzi pentru nerespectarea restricțiilor

Forțele de ordine au aplicat 102 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 228.780 de lei, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

În domeniul situațiilor de urgență 175 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.


Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 72 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină/autoizolare. 26 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 183 persoane în carantină, 227 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 174 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI

Numărul infectărilor cu coronavirus a depășit 11.000, în România. Câți pacienți s-au vindecat

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter