Actualitate

O mașină de gunoi A LUAT FOC pe o stradă din Cluj

Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un camion pentru deșeuri, care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta a fost dată în jurul orei 11.40, iar la sosirea pompierilor flăcările cuprinseseră în totalitate cabina camionului și s-a extins într-o mică proporție și la deșeurile din benă. Pompierii au stins flăcările în scurt timp, însă bena camionului nu a putut fi golită și nici nu s-au putut realiza stingerea focarelor mocnite din interiorul acesteia (aprinse prin tablă de căldura radiată de focul care cuprinsese cabina), din cauza faptului că aceasta este capsulată, iar funcționatatea instalațiilor de descărcare/încărcare a fost afectată de incendiu.

De la ce ar fi pornit focul

Compania de salubritate a asigurat tractarea camionului și desfacerea deșeurilor pentru a fi stinse în profunzime. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune la instalația electrică a camionului.


CITEȘTE ȘI

 


VIDEO: Incendiu MASIV în Someșeni. Fumul este vizibil de la câțiva kilometri

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter