Actualitate

Preţul benzinei a coborât sub 4,4 lei la Cluj-Napoca! Unde găsim cei mai ieftini combustibili în oraş

Carburanții au înregistrat o nouă scădere a prețurilor, ajungând la minimele acestui an. Cea mai ieftină benzină a coborât sub 4,4 lei la Cluj-Napoca.

Preţul benzinei a coborât sub 4,4 lei la Cluj-Napoca! Unde găsim cei mai ieftini combustibili în oraş

Preţul combustibililor a scăzut semnificativ în ultimele săptămâni din cauza problemelor înregistrate la nivel global, dar şi în urma eliminării taxei de supracciză. Pe 1 ianuarie 2020, prețul unui litru de benzină era de 5,27 lei și cel al unui litru de motorină se vindea cu 5,45 lei, iar acum un litru a ajuns să coste mai puţin de 4,4 lei, un preţ minim care nu a mai fost înregistrat din 2017.

Petrom oferă cea mai ieftină benzină în Cluj-Napoca

La staţia Petrom de pe Oaşului şi pe Traian Vuia se găseşte astăzi un litru de benzină cu 4,36 bani,  în timp ce pe strada Parâng putem alimenta cu 4,36 pentru un litru.


Motorina a coborât până la 4,60 în această perioadă în Cluj-Napoca, fiind găsită la acest preţ pe Oaşului, Traian Vuia şi Parâng

Cea mai ieftină benzină din România poate fi cumpărată acum cu 4,28 lei litrul (Bacău), iar cea mai ieftină motorină cu 4,25 lei/litru (Adunații Copăceni, Giurgiu).


Citeşte şi:

Clujeanca din echipa lui Trump! Cine este și cu ce se ocupă?

Românii plecați la sparanghel în Germania, tratați ca SCLAVII! Acuză că patronii le-au confiscat buletinele și nu primesc salariile promise

Ultimele Stiri
abonare newsletter