Actualitate

Secţia de Boli Infecţioase din Dej a fost ÎNCHISĂ! Două paciente pozitive la COVID-19. Ce se întâmplă cu medicii

Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă din Dej a fost închisă după ce doi pacienţi au fost depistaţi pozitivi la COVID-19.

sectia-de-boli-infectioase-din-dej-a-fost-inchisa-doi-pacienti-pozitivi-la-covid-19-foto-dej24 sectia-de-boli-infectioase-din-dej-a-fost-inchisa-doi-pacienti-pozitivi-la-covid-19-foto-dej24

Mircea Abdrudean, prefectul Clujului, a confirmat decizia autorităţilor de a închide secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal din Dej. Oficialul a confirmat că medicii au fost testaţi în regim de urgenţă, dar niciunul dintre ei nu a fost pozitiv la noul virus.

Secția de Infecțioase a Spitalului Municipal Dej a fost închisă, este o anchetă epidemiologică în curs. Secția rămâne închisă până se finalizează ancheta și procedurile aferente”, a declarat Abrudean.


Conform mai multor surse, cele două persoane infectate sunt două femei din localitatea Cetan, județul Cluj. Un medic şi cinci asistente, dar şi câteva infirmere au intrat în carantină în urma contactului avut cu cele două paciente.

abonare newsletter