Actualitate

Apel disperat al cadrelor medicale din Gilău: "Nu avem cu ce să mai ajungem la spital"

Cadrele medicale din Gilău cer ajutor pe reţelele de socializare după ce au rămas fără transport către spitalele din Cluj-Napoca.

apel-disperat-al-cadrelor-medicale-din-gherla-nu-avem-cu-ce-sa-mai-ajungem-la-locul-de-munca apel-disperat-al-cadrelor-medicale-din-gherla-nu-avem-cu-ce-sa-mai-ajungem-la-locul-de-munca

Conform unei scrisori transmise de o asistentă, aproximativ 20 cadre medicale fac naveta zilnic între Gilău şi Cluj-Napoca, însă lucrurile s-au complicat în ultima perioadă după ce firma Alis a retras ruta.

Emanuel Ungureanu a postat pe contul personal de facebook apelul făcut de o asistentă de la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Cluj şi este dispus să doneze inclusiv suma de 6.000 de lei.


„O asistentă medicală care lucrează pe secția de Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Cluj m-a rugat în această seară să cer ajutorul comunității pentru a găsi soluții de transport din comuna Gilău către spitalele din Cluj-Napoca pentru peste 20 de cadre medico-sanitare. Situația este teribil de grea, oamenii aceștia luptă să asigure asistența medicală pentru noi. Firma Alis care opera pe această rută s-a retras. Primarul comunei Gilău se dovedește neputincios. Haideți să ajutăm! Fac un apel public la firmele de taximetrie, sau de transport din Cluj-Napoca să întindă o mână de ajutor! Sunt sigur că găsim resurse să plătim aceste curse, eu pun la bătaie 6000 de lei sponsorizare”, a spus Ungureanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter