Actualitate

Clujul, în topul județelor la numărul de infectări cu coronavirus. Pe ce loc se situează

Potrivit unuei statistici a Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), Clujul se află, la ora actuală, în topul județelor din țară, la numărul de infectări cu coronavirus.

Astfel, potrivit informațiilor oferite pe platforma covid19ro.org și provenite de la INSP, județul Cluj este pe locul cinci în ceea ce privește numărul de pacienți infectați cu coronavirus, după București, Suceava, Hunedoara și Vrancea și pe același loc cu județul Iași.

Iată în continuare topul județelor din România, în funcție de numărul de cazuri confirmate de coronavirus, în ordine descrescătoare:


- Bucureşti: 118 cazuri confirmate , 2 decese

- Suceava: 92 cazuri confirmate, 8 decese


- Hunedoara: 23 cazuri confirmate, niciun deces 

- Vrancea: 23 cazuri confirmate, niciun deces


- Cluj: 20 cazuri confirmate, 1 deces

- Iaşi: 20 cazuri confirmate, niciun deces.


De menționat este faptul că harta nu este reprezentantivă pentru toate cazurile confirmate la ora actuală, întrucât, la finalul săptămânii trecute, Grupul de Comunicare Strategică a decis să nu mai comunica numărul de cazuri din fiecare județ. Așadar, 550 de cazuri noi nu sunt incluse în tabel, locația acestora fiind necunoscută.

Amintim că primul deces din județul Cluj a fost confirmat în această după-masă, fiind vorba despre o pacientă de 76 de ani, internată la Spitalul din Huedin. VEZI AICI MAI MULTE INFORMAȚII.

Ultimele Stiri
abonare newsletter